Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Αποτελέσματα στο 99,92% της επικράτειας.

ΠΑΣΟΚ 36,65% 1,877,529 ψήφοι
ΝΔ 32,29% 1,654,337 ψήφοι
ΚΚΕ 8,35% 427,876 ψήφοι
ΛΑΟΣ 7,15% 366,215 ψήφοι
ΣΥΡΙΖΑ 4,70% 240,713 ψήφοι
ΟΙΚΟΛ. 3,49% 178,807 ψήφοι
ΠΑ.Μ.ΜΕ 1,27% 65,139 ψήφοι
ΚΥΝΗΓΟΙ 1,26% 64,670 ψήφοι

1.000.000 νεοδημοκράτες έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα στον Κώστα Καραμανλή και ελπίζω να το πήρε γιατί αν δεν το πήρε....Πρόεδρε ξύπνα και κοίτα γύρω σου να δείς τι σου λέει ο απλός νεοδημοκράτης, σου δίνει μία, κυριολεκτικά, τελευταία ευκερία να αλάξεις όλα τα κακός κείμενα της μεγάλης παράταξης και να τους ξανακερδίσεις για να μην πάνε στο απέναντι μαγαζί. Να τα μηνύματα που σου στέλνουν.

1.Δεν έπρεπε να πείς ότι ο Σημήτης δεν ήταν αρχηιερές της διπλοκής και να του δώσης συγχωροχάρτι, έχεις πάρα πολύ κακούς συμβούλους θα πρέπει απο σήμερα να τους στείλεις σπίτι τους, δεν είναι δυνατόν να δίνεις άφεση αμαρτιών σε αυτούς που κατέστρεψαν το μέλλον αυτής της χώρας.

2.Πάρε κεφάλια μέσα στο κόμμα, φώναξε τον Παυλίδη και τους βατοπαιδινούς στο μαξίμου και μην τους αφήσεις να φύγουν πριν δώσουν της παραιτήσεις τους απο βουλευτές, δεν ξέρω πως θα το καταφέρεις ούτε ο νεοδημοκράτης νοίαζετε απλά κάντο και μην τους βάλεις ξανά σε ψηφοδέλτιο της νέας δημοκρατίας.

3.Δεν είναι δυνατόν η Ντωρούλα να τα κάνει σκατά στο ΥΠ.ΕΞ. και να είναι ακόμα στην θέση της, δεν πα να είναι κόρη του Μητσοτάκη, δεν πα να θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη έμεις εσένα εμπιστευόμαστε και όχι αυτήν, έχει κάνει τόσα μέχρι τώρα και όμως αυτή εκεί, μην φοβάσε έχεις εμάς.

4.Μάζεψε λίγο τους υπουργούς σου και όσους κατέχουν μία θέση στην κυβέρνηση και πές τους να πάνε και να ακούσουν όλους αυτούς που μέχρι τώρα έδιωχναν απο τα γραφεία τους, να μαζέψουν τους σκύλους που έχουν δίπλα τους που όταν πάς να τους πείς έστω ένα γεία σας η καλημέρα σε δίωχνουν κακήν κακός.

5.Στο δημόσιο ακόμα κυβερνά το ΠΑΣΟΚ, πρόεδροι οργανισμών, διοικητές νοσοκομείων, διευθυντές υπειρεσιών, όλοι τους είναι μέλοι του ΠΑΣΟΚ έτσι όπως ήταν το δημόσιο επί ΠΑΣΟΚ έτσι και το άφησαν οι υπουργοί σου, άφησαν τους άσχετους να διοικούν και άξιοι δημόσιοι υπάλληλοι που ήταν στο -1 υπόγειο επί ΠΑΣΟΚ πήγαν στο -2 επι νέας δημοκρατίας. Και ναι ρε πρόεδρε κάντε ρουσφέτια δεν κατάλαβα το πασόκ αυτό έκανε τόσα χρόνια, αλλά κάντε κάνα ρουσφετάκη σε νεοδημοκράτες και όχι σε βουλευτές του πασόκ και μέλοι των κλαδικών του πασοκ όπως κάνατε μέχρι τώρα.

6.Κοίτα τα ποσοστά του ΛΑΟΣ και κατάλαβε πως όντος είμαστε στην ίδια πολυκατικία, πολοί νεοδημοκράτες ψήφησαν ΛΑΟΣ για να στείλουν και αυτοί ένα μήνυμα σε εσένα αλλά και σε κάποιους άλλους που δεν το αποδέχονται, ότι κάποια πράγματα που λέει είναι σωστά, συνεργάσου με τον Καρατζαφέρη σε θέμματα εξωτερικής πολιτικής αλλά και σε θέμματα ασφάλειας και τότε θα έχεις και την ασφάλεια των 150 + ΛΑΟΣ για να κάνεις όλες της παραπάνω αλλαγες που χρειάζεται για να μην έρθει πάλι η χώρα στα χέρια των μεγαλοεκδωτών και στα χέρια των ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

6 σχόλια:

  1. Αν δεν καταλάβουν εκεί στη ΝΔ πως ο κόσμος που τους στηρίζει έχει πραγματικά εκνευριστεί με όλα όσα ΔΕΝ κάνουν, θα μείνουν μόνοι τους να κοιτούν τους τοίχους της Ρηγίλλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή φίλε μου αν προσθέσουμε αυτό το 1εκ στη ΝΔ θα ερχόταν πρώτο κόμμα και με ποσοστό μεγαλύτερο του 2004 και 2007? Δηλαδή θα έπαιρνε πάνω από 50%? Εδώ θα τρελαθούμε εντελώς! Τόσο φανατισμένοι και πωρωμένοι είσαστε? Πρέπει να αντιληφθείς και να καταλάβετε όλοι που είσαστε εγκλωβισμένοι στη Δεξιά, ότι ο Καραμανλής απέτυχε στο κοινωνικοπολιτικό πεδίο και καταβαραθρώθηκε στο «γήπεδο» της ηθικής, της διαφάνειας και κυρίως στους Θεσμούς (στην τήρηση του Συντάγματος, στο σεβασμό των Ανεξάρτητων Αρχών και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης).
    Γι αυτό έχασε με 4,4% στις Ευρωεκλογές και θα χάσει με μεγαλύτερο ποσοστό στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.
    Εσύ και οι ομοϊδεάτες σου νομίζετε ότι ο κόσμος ψήφισε με σημειολογία του τύπου «χάσαμε επειδή αποκατάστησε το Σημίτη από τη ρετσινιά του αρχιερέα?» και όχι για την αντιλαϊκή οικονομική πολιτική ή την αχαλίνωτη ακρίβεια?
    Λες ότι έπρεπε να φωνάξει «τον Παυλίδη και τους Βατοπεδινούς στο Μαξίμου» και να τους αναγκάσει σε παραιτήσεις!!! Πέρα από το ότι έχεις εντελώς λάθος για τη δημοκρατική λειτουργία (καθώς σκέφτεσαι με μικροκομματικό συμφέρον και φανατισμό), δεν καταλαβαίνεις φίλε μου ότι ο αρχηγός σας δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση, καθώς είναι συνένοχος όλων αυτών των καταστάσεων? Θεωρείς ότι τα Δομημένα Ομόλογα ήταν αποκλειστική έμπνευση του Αλογοσκούφη? Τα όσα έγιναν με την εκποίηση του ακίνητου πλούτου της πατρίδας μας ήταν μόνο ενέργειες του Εφραίμ και των λεγόμενων Βατοπεδινών? Αυτός που κατοικοέδρευε? Λες ότι φταίει η Ντορούλα, μη κατανοώντας τι γίνεται στην υπόθεση Siemens. Κοίτα, δεν θα σου πω τίποτα χοντρό που μπορεί να θεωρηθεί μόνο εικασία ή αντιδεξιά συμπεριφορά από μέρους μου.. Απλά δες ότι: 1) γιατί απομακρύνθηκε ο εισαγγελέας Ζορμπάς από την Ανεξάρτητη Αρχή για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος, 2) γιατί υπήρξε «ολιγωρία» στην αυτονόητη στέρηση εξόδου από τη χώρα στους Χριστοφοράκο και Καραβέλα και που ανήκουν κομματικά οι δύο αυτοί άνθρωποι, 3) γιατί ο ανακριτής και ο κ. Σανιδάς απαγορεύουν στους δικηγόρους των κατηγορουμένων τη χορήγηση όλου του ανακριτικού υλικού, παρά την απόφαση του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών, κλπ.
    Στο δημόσιο κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία και όχι οι ικανοί υπάλληλοι και η ιεραρχία. Και πέρα από αυτό, είναι γνωστά τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν σε ολόκληρη τη χώρα με την ουσιαστική κατάργηση του ΑΣΕΠ και με την κατά κύματα πρόσληψη, είτε οπαδών της ΝΔ, είτε νέων ανθρώπων που τους εξανδραποδίζουν κατά ελεεινό τρόπο!
    Όσο τα περί Λάος και της δεξιάς πολυκατοικίας, δείχνουν πως πραγματικά σκέφτεστε και πως λειτουργεί το DNA σας.
    Μακάρι να ενωθείτε για να σας καταλάβουν κάποιοι δημοκρατικοί που είναι εγκλωβισμένοι σε σας και να σας αποχαιρετήσουν πάραυτα! Ειλικρινά το εύχομαι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγκρίνω κι επαυξάνω σε αυτά που λες. Μετά από τον κακό χαμό που έγινε για τα σκάνδαλα, ο κόσμος αρνείται να ψηφίσει "δημοκρατικές δυνάμεις". Μήπως μπορεί κάποιος να σκεφτεί γιατί;

    Όλα είναι στο χέρι του Καραμανλή και των στελεχών της ΝΔ. Αν νομίζουν πως θα έχουν άλλη ευκαιρία, έχασαν. Αν πιστέψουν πως μπορούν ακόμη, απομακρύνοντας αυτούς που δεν θέλουν, δεν μπορούν ή πλησίασαν την πολιτική γι να πλουτίσουν, ας τολμήσουν, βλέποντας τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου κι όχι των αυλικών.

    Εδώ ο ΓΑΠ θέλει να κυβερνήσεις με 1.900.000 παπαγαλάκια, δεν είναι κρίμα να βουτηχτεί το πολιτικό μας σύστημα στο βούρκο των πρασινοφρουρών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ta oikonomika provlimata den einai thema poy to dimioyrgise o karamanlis alla oi kyvernisis toy pasok, me to xrimatistirio, me tis mizes kai ton iperdiplasiasmo tis pragmatikis aksias ton olimpiakon agonon me tis mizes apo tin siemens kai polla alla. kai an deis kala touw psifous kai oxi ta pososta tote tha deis oti einai mion 1000000 psifous h nd kai mion 300000 to pasok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικα
    δεν αξιζει κανεις
    να επιχειρησει το παραμικρο
    προς αποδειξη
    του ποσο στραβα αρμενιζει η ΝΔ..

    ΟΙ ΜΟΥΤΣΟΙ
    ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

    φαινεται τους αρεσει το δουλεμα
    και η φασινα..

    ρε δεν πα να φαληριζε ο τοπος
    αν ας πουμε τα τοξικα
    δομημενα ομολογα κατεστρεφαν
    ολοσχερως την ελληνικη οικονομια..
    τιποτα...
    εκεινοι και να ξεψυχανε
    ΝΔ θα φωναζουνε...

    τετοιες κατεστραμενες ψυχες...
    δεν τους αξιζει σωτηρια...
    αστε τους να χαθουν
    με το σαπιοκαραβο
    της δεξιας νοοτροπιας τους...

    οσοι ειστε δημοκρατες
    οσοι ειστε προοδευτικοι
    οσοι ειστε αριστεροι
    αγνοηστε τους

    χαρειτε την ΗΤΤΑ τους

    αυτο τους πρεπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου, την χώρα δεν την κατέστρεψε κανένα δομημένο ομόλογο της Ν.Δ. την χώρα την κατέστρεψαν άλλα πράγματα, πράγματα που μόνο το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να κάνει και αν θες και παραδήγματα κοίτα εδώ http://dexia-tis-edem.blogspot.com/2009/06/blog-post_03.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή