Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Με την γνωστή μέθοδο που χρησιμοποιούν οι άπλυτοι και δεν είναι άλλη απο το να ζυγίζουν πότε τους παίρνει να κάνουν τους μάγκες, επιτέθηκαν σε κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, απωθώντας τους απο την Πλατεία για να την παραδώσουν στους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες! Η Αστυνομία απλώς παρακολουθεί, ενώ για νεότερα θα σας ενημερώσουμε σύντομα...
...
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΩΡΑ 20:30 Άμεση επέμβαση της ομάδας "ΔΕΛΤΑ" με την συνδρομή περιπολικών της Αμέσου Δράσεως, διέλυσε την παρέμβαση των άπλυτων και κυνήγησε σε όλη την περιοχή γυρω από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, τους ξενοκίνητους ταραξίες, οι οποίοι κάτέφυγαν στην "Βίλλα Αμαλίας" και στο άσυλο της ΑΣΟΕΕ ο κύριος όγκος τους. Έκλεισε για αρκετή ώρα η Αχαρνών, η Γ' Σεπτεμβρίου και η Πατησίων. Η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα βρίσκεται ξανά στα χέρια των κατοίκων της. Δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις για προσαγωγές ή συλλήψεις.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ Η... ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ

Μιά σύλληψη είναι ο απολογισμός της νέας προβοκατόρικης ενέργειας του "γνωστού χώρου". Ο τύπος που είχε μπεί στην παιδική χαρά μαζί με ένα παιδάκι, άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί τους κατοίκους αλλά και παριστάμενους Αστυνομικούς. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί όμως κατέφθασε αμέσως για να τον απελευθερώσει η... Κούρτοβικ! Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ακόμη μια ακόμη εργολαβία των άπλυτων, προσχεδιασμένη και καλοστημένη.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...

ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ...

Η γνωστή δικηγόρος της Κουμουνδούρου και υπερασπίστρια των τρομοκρατών της 17Ν, εξακολουθεί να βρίσκεται στο Τμήμα επιχειρώντας να απελευθερώσει τον ομοϊδεάτη της. Μάλιστα έτρεξε να κλαφτεί και να βγει στο ραδιόφωνο του "ΣΚΑΪ" για να καταγγείλει τον.. ρατσισμό, που δεν της επιτρέπει να πάρει απο το χεράκι τον Συριζαίο συλληφθέντα και να πάνε για ξεκούραση (μετά απο τόσο αγώνα). Οι κάτοικοι επεφύλλασαν υποδοχή με γιαούρτια και αυγά στην Κούρτοβικ, ενώ αυτή τη στιγμή η Αστυνομία επιχείρησε να σπρώξει πιο χαμηλά τους συγκεντρωμένους που φωνάζουν εναντίον της Κούρτοβικ και έχουν ξαπλώσει στην άσφαλτο για να μην απελευθερωθεί ο λεγάμενος!

KAZANI ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΡΙΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ

Ιδιαίτερα οξυμμένη είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στην ευρύτερη περιοχή γύρω απο τους άθλιους δρόμους και τα στενά της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα.

Στο Α.Τ υπάρχουν κάποιοι από το ΣΥΡΙΖΑ(δεν κατανοούμε την παρουσία αυτόκλητων χρηματοδοτών των αλλοδαπών του Τσίπρα που μετα την κατρακύλα της Κυριακής δεν λέει να βάλει μυαλό)που προφανώς απαιτούν να αφεθούν ελεύθεροι κάποιοι από τους συλληφθέντες;

Δεν ξέρουμε. Πάντως η κατάσταση είναι έκρυθμη, υπάρχουν μάλλον 5 συλλήψεις και βέβαια το γνωστό σκηνικό. Η βεντέτα χωρίς τελειωμό που δεν θα έχει σίγουρα καλό τέλος.

Ας μπει ένα finale εκεί πέρα, παιδιά από την ΓΑΔΑ. Πάρε ρε υπουργέ ένα ρίσκο και μάζεψέ τους όλους σε μια νύχτα, βάλτους σε δυο καράβια του φίλου σου του Βαρδινογιάννη και στείλτους πίσω. Δεν καταλάβαμε. Ποιος έλληνας θα σε πει φασίστα; Το 4% του Τσίπρα ή ο Τζέφρυ; Γιατί υπουργέ υπάρχει και η υστεροφημία σε αυτή τη ζωή...

ΠΗΓΗ HELLINICREVENGE - ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου