Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

Κύριε Πρόεδρε,
Χθές αποφάσησες να παραιτηθείς απο την ηγεσία της μεγάλης μας παράταξης, αν και είχες πεί οτι αυτό θα το κάνεις μόνο αν στο πεί η βάση της Νέας Δημοκρατίας, ακούγοντας για άλλη μια φορά τον κατάπτυστο κουφό.
Θα προσπαθήσω να σου αποδείξω το γιατί η βάση της ΝΔ δεν σου είπε να φύγεις και τουλάχιστον θα μπορούσες να ζητήσεις επανεκλογή σου απο την βάση και αν δεν σε έκανε πάλι πρόεδρο τότε να έφευγες μαχήτης και όχι με την ουρά στα σκέλια. Αν το αποτελεσμα το δείς με ποσοστά είναι για κλάματα, το παραδέχομαι, αν το δείς όπως τα ΜΜΕ ο George Papandreou θα κυβερνά για άλλη μία δεκαετία. Αν όμως το αναλήσουμε σε άπολυτους αρηθμούς πρόεδρε υπάρχει ένα άλλο μήνυμα που πρέπει να το δείς και να το καταλάβεις για το καλό της χώρας πάνω απο όλα αλλά και για το καλό της ΝΔ.
ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ:
ΠΑΣΟΚ έλαβων 3,009,854 ενώ το 2007 είχε λάβει 2,727,279 δλδ πήρε 282,575 ψήφους παραπάνω όταν το ΚΚΕ είναι μείον 67,067 ψήφους και ο ΣΥΡΙΖΑ μείον 45,915 και τα δύο μαζί είχαν μείν 112,982 ψήφους, η λογική λέει ότι αυτοί πήγαν στο πασόκ, δλδ το πασόκ πήρε απο την ΝΔ 170,000 ψήφους. Όταν η ΝΔ έχασε 700,000 ψηφοφόρους, αν βάλεις και αυτόυς που πήρε το ΛΑΟΣ, 500,000 νεοδημοκράτες δεν πήγαν να ψηφήσουν, δεν εμπισέυτικαν τον George άλλα δεν ήθελαν να ψηφήσουν και την ΝΔ έτσι όπως έχει καταντήση.
Αν δεν σε έβαζε αυτος ο κουφός σύμβουλος να πάς για εκλογές τώρα και σε έριχνε ο George τον Μάρτη λόγο προέδρου το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό.
Ο κόσμος της ΝΔ δεν σε καταδήκασε, απλά σου έδωσε ένα μεγάλο όπλο να καθαρήσεις το κόμμα απο αυτά τα τομάρια που πίνουν το αίμα των ταμείων του κόμματος, της ιδεολόγιας του και που υπάρχουν μόνο και μόνο επειδεί αυτό τους λέει ο θείος Μπόμπολας και ο θείος Λαμπράκης. Πρόεδρε έστω και τώρα την ύστατη στιγμή γίνε ένας γνήσιος Καραμανλής και άλλαξέ τα όλα στο κόμμα, κάνε αυτό και έμεις για άλλη μια φορά θα βγούμε στους δρόμους για να φύγει αυτός ο πράκτορας απο εκεί που είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου