Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΝΕΑ ΜΗΤΣΟΤΟΚΡΑΤΙΑ?

Απο εχθές έγινε ξεκάθαρο ότι όλοι μέσα στην νέα δημοκρατία θέλουν αλλαγή του καταστατικού για να γίνει η εκλογή προέδρου μέσα απο δημοκρατικές διαδικασίες και όχι μέσα απο ένα στιμένο συνέδριο, ο πρόεδρος όμως για ακόμη μία φορά κλείνει τα αυτία του με σκοπό να εκτελέση μέχρι τέλους την αλλαγή της προεδρίας του κόμματος με την κ. Μητσοτάκη, η μόνη θέση που θα πάρω μέχρι τέλους είναι κατά της κυρίας αυτής και της οικογενειάς της όλους τους άλλους θα τους υποστιρίξω μέχρι τέλους αλλά μητσοτάκη πάλι? ποτέ.
Μπορεί να μου πεί κάποιος αν αυτοί η 5000 σύνεδροι υποστιρίζουν ακόμα την παράταξη? η αν την βωήθησαν σε αυτή την τελευταία μάχη? και θα σας πώ μία ιστορία δικία μου απο την κυριακή των εκλογών, βγήκα το πρωί για να δω πως πάνε τα πράγματα και στο μετρό του νέου κόσμου βλέπω κάτι που δεν μου αρέσει, όλα τα περίπτερα των κομμάτων ήταν ανοικτά με κόσμο να προσπαθεί έστω και την τελευταία στιγμή εκτός απο αυτό της ΝΔ, το αίμα μου είχε ανεβεί στο κεφάλι και πήγα αμέσος στην Τ.Ο. εκεί να πώ αν δεν έχουν κόσμο να πάω εγώ έστω και μόνος και η απάντηση του προέδρου ήταν "εμείς δεν έχουμε ανάγκη απο αυτά, ασε τους πασοκους να κάνουν ότι θέλουν" , κάτι πήγα να πώ και μου λέει " εντολή του κόμματος".
Όταν πήγα στο μετρό της Δάφνης μάλλον εκεί είχαν άλλη εντολή γιατι εκεί έδειναν όλοι το παρών και μαζι και εγώ. Και σας ερωτώ, αυτός ο άνθρωπος θα πάει για να πάρει απόφαση για το κόμμα? εγώ ο μαλάκας που έτρεχα τι είμαι? και όχι μόνο εγώ αλλά χιλιαδες άλλη νεοδημοκράτες που προσπαθούσαν και φώναζαν μέχρι την τελευταία στιγμή.
Πόσα παιδία έτρεχαν χωρίς να είναι μέλοι του κόμματος, γιατί η ιδεολογία δεν είναι μία κομματική ταυτότητα που πάνε να μας περάσουν, αλλα αγώνας και πίστη στα πιστέυω σου.
Γιατί να μην ακούσουν την φωνή μας? σε εμάς δεν θα έρθουν πάλι να πούν ψήφησε ΝΔ? εμείς δεν θα κατέβουμε πάλι στο δρόμο? εκλογές λοιπόν απο τον λαό της ΝΔ, απο μέλοι και φίλους, μόνο έτσι το αποτέλεσμα θα είναι σεβαστό απο όλους, δείτε και το ΠΑΣΟΚ έβγαλαν το ΓΑΠ και μετά κανείς δεν βγήκε να πεί κιχ, δεν πήγε με τσαμπουκά και με το έτσι θέλω τον δίαλεξαν και τον στήριξαν.
Άν πάμε σε αυτό το συνέδριο έτσι όπως πάμε και έτσι όπως το έχει ζητήσει η οικογένεια Μητσοτάκη τότε το αποτέλεσμα θα είναι ένα, Ντόρα πρόεδρος, το κόμμα διαλυμένο και τον κόσμο να ρίχνει απλά μία τελευταία μούτζα και να φέυγει οριστικά απο την παράταξη που ίδρυσε ο εθνάρχης μας και μεγάλος οραματιστής και έλληνας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Κωστάκη κρίμα αγοράκι μου γιατί μέχρι και πρίν λίγο καιρό νόμιζα ότι μέσα σου κάτι είχες απο τον εθνάρχη αλλά τελικά...τσάμπα το όνομα και αυτό είναι που με πονάει περισότερο και απο την ήττα.

1 σχόλιο:

  1. Ή θα τολμήσετε ή θα βολοδέρνετε στη μιζέρια και την αμφισβήτηση !

    http://beneas13.blogspot.com/2009/10/blog-post_07.html

    Δυο λόγια για την εκλογή αρχηγού στη Ν.Δ.
    Το ΠΑΣΟΚ στις 11 Νοεμβρίου 2007 απευθύνθηκε στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών για να εκλέξει τον αρχηγό του.
    Μας έδωσε την ευκαιρία να συναποφασίσουμε για τον εν δυνάμει (τότε) Πρωθυπουργό της χώρας.
    Η διαδικασία αυτή εδραίωσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και διέλυσε κάθε φωνή αμφισβήτησης.
    Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τους εμπνευστές του εγχειρήματος και έδειξε πόσο μπροστά είναι το ΠΑΣΟΚ στον οργανωτικό τομέα σε σχέση με τη Ν.Δ.
    Στη Ν.Δ. μετά την παραίτηση του Κ. Καραμανλή ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου με μια παρωχημένη εκλογική διαδικασία η οποία από μόνη της καταδικάζει την όποια ηγεσία προκύψει, να βαλτώσει στη μιζέρια της αμφισβήτησης και της εσωστρέφειας που θα ακολουθήσει, αφού θα αναδεικνύονται ή θα αποτελούν πρόφαση τα αδύνατα και φθαρτά σημεία και τέτοια υπάρχουν σε όλες τις υποψηφιότητες που ακούγονται μέχρι στιγμής.
    Τι κύρος μπορεί να έχει μια ηγεσία που θα προκύψει από ένα περιορισμένο και ελεγχόμενο εκλογικό σώμα, απέναντι σε αυτή που θα έχουν λόγο άνευ διακρίσεων όλοι οι Έλληνες πολίτες;
    Η εκλογή του Προέδρου της Ν.Δ. είναι μια κορυφαία στιγμή δημοκρατίας, όχι μόνο για τη Ν.Δ., αλλά και για το πολιτικό μας σύστημα γενικότερα.
    Η συμμετοχή στην ψηφοφορία πρέπει να είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους τους πολίτες, ακόμα και εάν δεν είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Μελών και Φίλων του Κόμματος.
    Κάθε πολίτης που επιθυμεί να ψηφίσει για την εκλογή του Προέδρου της Ν.Δ. πρέπει να γίνεται αποδεκτός.
    Τον νέο Πρόεδρο του κόμματος δεν πρέπει να τον επιλέξουν τα γνωστά κομματικά παπαγαλάκια.
    Σκεφτείτε το και σώστε το όσο είναι νωρίς ακόμα.
    Ο Τολμών Νικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή