Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πώ με αυτά που κάνουν η Ντορίτσα και η μαριονέτες της, βγάζουν τα μάτια τους μοναχοί τους, αυτό δείχνει και το μέγεθος του πανικόύ τους. Όταν σίγουρος για την..."νίκη" σου με μεθοδευμένες διαδικασίες και ξαφνικά η γενική κατακραυγή σε στέλνει απο το σίγουρο συνέδριο στον λαό που εκεί δεν περνάνε τα στημένα και η μηχανισμοί είναι λογικό να τα χάνεις.
Οι μαριονέτες της Ντόρας κάνουν τον κόσμο άνω κάτω για να γίνουν η εκλογές τώρα, γιατί κάθε μέρα που περνάει η Ντορίτα χάνει απο παντού, αυτοί που μέχρι πρίν απο λίγο καιρό ήταν δίπλα της τώρα πάνε απέναντι. Η δημοσκόποι όσο και να προσπαθούν δεν θέλουν να πάθουν ότι έπαθαν και με τον βενιζέλο και μαζέυουν την ψαλίδα και θα την μαζέψουν ακόμα περισότερο.
Είναι σε τέτοια απόγνωση που λένε να μην γίνει εκλογή απο την βάση της παράταξης αλλά πολύ απο 40000 η 50000 μέλοι ( Μεϊμαράκης ). Αυτό όμως που θέλουν είναι να εκλεγή ο πρόεδρος απο τα 4000 άτομα ( πάλι Βαγγέλας ), την άλλη λένε όποιος θέλει να γίνει μέλος να τον προτείνουν δύο παλαιά μέλοι.
Εγώ μόνο ένα θα πώ, κανείς δεν είναι τόσο μαλ...ς στην ΝΔ που να τα βάλει με τον κόσμο. Όταν λές ότι "ο κόσμος δεν μπορεί να κρίνει γιατί ειναι πληγομένος" ( Γιαννόπουλος ) η ότι δεν είναι ικανός ( Μεϊμαράκης ) τότε είσαι καταδικασμένος. Κανείς δεν θα το κάνει γιατί πολύ απλά η ΝΔ δεν έχει μέλλον με αυτές της διαδικασίες, οι 500.000 που δεν πήγαν να την στηρίξουν στης εκλογές θα γίνουν 1.000.000.

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποδεκτός αρχηγούς που δεν έχει ψηφιστεί από την βάση εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα. Η Ντόρα ήταν σίγουρη ότι μετά την ήττα του κόμματος θα γινόταν ένα συνεδριάκι έτσι για τα τυπικά, θα της έδιναν το τιμόνι και θα χειροκροτούσαμε όλοι σαν πρόβατα. Ένα κόμμα δεν είναι εταιρία για να διαλέξει το ΔΣ νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο. Τώρα μιλανε οι “Μέτοχοι”. Εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Agapite (sugnwmi gia ta Greeklish alla den exw epilogi)

    Ta perissotera meli kai vouleutes pou stirizoun tin Ntora to kanoun oxi apo suneidisi alla 1. Eite epeidi exoun kati na kerdisoun (oi skliropurinikoi Mitsotakikoi), 2. Eite epeidi pisteuan stin arxi oti 8a eklegotan sigoura.

    Dustuxws gi autous ka8e mera pou pernaei h vevaiotita auti xanetai kai etsi 8a deite pws 8a xanetai kai h stiri3i pros to proswpo tis Ntoras. Osoi tin upostiri3an apo kairoskopismo, me tin idia eukolia 8a ta gurisoun kai 8a pane me ton Samara.

    8umaste ti egine stin Ameriki, otan peripou 50 legomeoi "uper-eklektores" efugan apo tin Clinton kai pigan sto stratopedo tou Obama otan gurisan ta pragmata?

    Pws einai dunaton na min ta xanoun sto epiteleio tis Ntoras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή