Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΡΕ ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

Βρε Θεοδώρα, το έχεις βάλει σκοπό να μας τρελάνης? κατάλαβες τι είπες στην κεντρική επιτροπή η όχι? Ο Μπαμπάς στα είπε να τα πείς αυτά? Και για να καταλάβεις τι είπες θα στα πώ ένα ένα, πάμε λοιπόν.

1. " άνθρωποι που μπορεί να ξέρουν και ξέρουν πώς να προστατεύσουν το κύρος μιας μεγάλης παράταξης, της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και πως μπορούν να εγγυηθούν την πορεία της για το αύριο μέσα από μία αναμφισβήτητα δύσκολη διαδικασία. Συνεπώς, όσοι περιμένουν από αυτή την Κεντρική Επιτροπή θα βγούμε διαλυμένοι, θα βγούμε τσακωμένοι, θα βγούμε χωρίς ενιαία θέση είναι πολύ βαθιά νυχτωμένοι."
Για όσους έχουμε μνήμη και δεν κοιτάμε απο την άλλη εσύ είσαι η πρώτη που κάποτε ήθελες να φύγεις απο την παράταξη, το θυμάσε? αν όχι να δήλωση σου απο τον Άυγουστο του 2000
" Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα περνά το κατώφλι της Ρηγίλλης, εγώ εγκαταλείπω οριστικά τη ΝΔ και η ευθύνη της αποχώρησής μου δεν θα βαρύνει εμένα ".
Και ο Σαμαράς ήρθε και εσύ δεν έφυγες. Και εκτός τον άλλον βλέπει κανείς κατά πόσο αξία έχουν αυτά λές, αφού πρώτη εσύ δεν τα τηρείς.

2. " Σε κάποια άλλα δείξαμε ατολμία και αναποφασιστικότητα, έτσι ακόμα και όταν παίρναμε τη σωστή απόφαση, είχαμε καθυστερήσει τόσο που δεν είχαμε τα απαιτούμενα οφέλη, κυρίως όμως πληρώσαμε συμπεριφορές και πράξεις στελεχών μας που ενόχλησαν τους πολίτες. "
Σαν αυτό ας πούμε Ντόρα?



3. " Όποια περιοχή της Ελλάδας και να επισκέφτηκα στη μάχη για τη Νέα Δημοκρατία το ίδιο πράγμα άκουγα, συμπεριφορές, νοοτροπίες στελεχών έφεραν τους οπαδούς μας σε δύσκολη θέση, τους έφεραν στη θέση να απολογούνται για πράγματα που και οι ίδιοι θα ήθελαν να στηλιτεύσουν ή να απορρίψουν και αυτό βέβαια μας κόστισε ακριβά. "




Προφανός αυτά λές? η τα ξέχασες?

4. " Η λύση στα σημερινά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας και της χώρας δεν μπορεί να αναζητούνται την δεκαετία του ’80 ή του ’90. "
Μάλλον θές να πείς να ξαχάσουμε...
ΑΥΤΟ


Αλλά αφού θες να ξεχάσουμε αυτό γιατί δεν μαζέυεις τα "παιδία" σου που τα χώνουν στον Σαμαρά για το 93'? ( πχ DeFreJus )

5. " Φίλες και φίλοι, σας μίλησα με ειλικρίνεια για την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας. Το στίγμα που θέλω να δώσω στο κόμμα μας και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνω. Το ξέρω ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά οι δύσκολες μάχες δεν με φόβισαν ποτέ. "
Αφού δεν φοβάσε γιατί λές όχι στους φίλους? γιατί λές όχι στο να έρθουν στην κάλπη 1.000.000 νεοδημοκράτες και θές 400.000? Και μην πείς ότι οι φίλοι δεν είναι ΝΔ γιατί όταν λέμε φίλους λέμε του δημόσιους υπάλλήλους που δεν τολμούν να πούν ότι είναι ΝΔ γιατί μετά θα τρέχουν σαν τον Βέγγο.
Ρε Ντόρα, για πόσο ακόμα θα μας περνάς για βλάκες? για πόσο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου