Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Για τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου προγραμματίζεται η μεγάλη συγκέντρωση υποστηρικτών του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη. Η προετοιμασία της εκδήλωσης άρχισε ουσιαστικά σήμερα με τις πρώτες συσκέψεις στο πολιτικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας 5, (τέταρτος όροφος).

Ο στόχος είναι να διοργανωθεί η μεγαλύτερη συγκέντρωση που διοργανώθηκε ποτέ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο μίας παρόμοιας εσωτερικής εκλογικής διαδικασίας.

Στελέχη του γραφείου Θεσσαλονίκης εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί με το δεδομένο ότι η πρώτη συγκέντρωση, αυτή του Μακεδονία Παλάς, την 28η Οκτωβρίου, εντυπωσίασε ακόμη και αυτούς τους διοργανωτές, τόσο για την προσέλευση πλήθους Νεοδημοκρατών όσο και για το κλίμα ενθουσιασμού που επικράτησε.

Άλλωστε τα ίδια ακριβώς συμπεράσματα βγήκαν και από τις συγκεντρώσεις τόσο της Καβάλας όσο και των Σερρών.

Για την Ελλάδα της ελπίδας…

Ας μην ξεχνά κανείς το παρακάτω:

«Έχω ευθύνη απέναντι στην ενότητα, απέναντι στο μέλλον της Παράταξης. Προκλήσεις δεν με αγγίζουν, δεν πτοούμαι. Προχωράμε μαζί! Μπορεί κάποιους να τους ενοχλεί η αγάπη σας. Δεν πειράζει…Το ζητούμενο είναι να βγει κερδισμένη στο τέλος η Νέα Δημοκρατία. Ο ρόλος μου είναι να ενώνω, όχι να διχάζω. Να επουλώνω πληγές, όχι να τις ξύνω."
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ, του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ

Καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά από τη Μακεδονία και τη Θράκη, που επιθυμούν να ενισχύσουν τον αγώνα για την εκλογή να επικοινωνούν με τα στελέχη του Πολιτικού Γραφείου Θεσσαλονίκης στα τηλέφωνα 2310- 231628, 231713.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου