Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΑΛΗΤΕΙΑ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το τελευταίο της χαρτί έπαιξε η κ. Ντόρα Μητσοτάκη-Κούβελου και ο μηχανισμός της στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ένα χαρτί που κάηκε πάρα πολύ γρήγορα, περίμεναν ένα συνέδριο που στην ομιλία της θα γίνει χαμός, όμως πολύ γρήγορα τα χαμόγελα τους έσβησαν αφού κάθε άλλο παρά χαμός έγινε, τότε και αφού τελείωσε την ομιλία της ο μηχανισμός της ζητούσε απο τους συνέδρους να φύγουν απο την αίθουσα για να μην υπάρχει κόσμος στη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, αλλά ούτε αυτή η "αλητεία" έπιασε.
Η πρώτη μέρα δεν πήγε όπως ήθελε η οικογένεια και έτσι την δέυτερη μέρα άρχισαν τα ψέματα. Ψέμα Νο1-> ήταν η μόνη που πήγε στο συνέδριο την δεύτερη μέρα και ο Σαμαράς ήταν εκεί και Ψωμιάδης, απλά δεν ήταν συνέχεια μέσα στην αίθουσα, την περισότερη ώρα μιλούσαν με συνέδρους εκτός της αίθουσας. Ψέμα Νο2-> Τα τσιράκια της οικογένειας βγάζουν προς τα έξω ότι οι κ.κ. Σαμαράς και Ψωμιάδης δεν τόλμισαν να απαντήσουν στην δευτερολογία της κ. Μητσοτάκη, η πραγματικότητα είναι ότι στο πρόγραμμα του συνεδρίου δεν υπήρχε δευτερογία για τους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος, η Ντόρα όμως επειδή την πρώτη μέρα δεν κατάφερε τίποτα ξαναμήλησε και σήμερα για να πάρει χειροκρότημα. Και να η απόδειξη.
1Η Ημέρα

· Έναρξη των εργασιών του Εκτάκτου Συνεδρίου από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Δ. Σιούφα

· Εισήγηση της ομόφωνης απόφασης της Κ.Ε. από τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, κ. Λευτέρη Ζαγορίτη

· Ομιλία του Προέδρου του Κόμματος, κ. Κώστα Καραμανλή

· Ομιλίες υποψήφιων προέδρων:

- Ντόρα Μπακογιάννη
- Αντώνης Σαμαράς
- Παναγιώτης Ψωμιάδης

· Τοποθετήσεις Συνέδρων επί του θέματος της Ημερήσιας Διάταξης

· Ψηφοφορία για την αναθεώρηση των διατάξεων του Καταστατικού


2Η Ημέρα

Ώρα έναρξης 10 π.μ.

· Ομιλίες Συνέδρων.
Το πρόγραμμα δεν λέει πουθενά το ότι θα υπάρξη ομιλία των υποψήφιων προέδρων την δέυτερη μέρα.
Κατά τα άλλα η πλευρά της κ. Μητσοτάκη προσπαθούσε να πάρει συνέδρους με το μέρος της υπόσχοντας, ως άλλος Γιωργάκης, στους πάντες τα πάντα, στην ομιλία της για άλλη μια φορά όπως εδώ και χρόνια προσπαθησε να κερδίση την συμπάθεια των συνέδρων με το κλασικό τρόπο...την δολοφονία του Πάυλου Μπακογίαννη, ενώ το ιδεολογικό της "μανιφέστο" για το αύριο της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι θέλει την Νέα Δημοκρατία ένα ΠΑΣΟΚ Νο2 ή πιο ακριβές είναι ότι θέλει την Νέα Δημοκρατία να γίνει μία νέα Ένωση Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου