Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗ Κ. ΣΑΜΑΡΑ

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής και υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς επιστρέφοντας από την Πύλο Μεσσηνίας όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Γνωρίζω το πρόβλημα και την ταλαιπωρία των χιλιάδων Νεοδημοκρατών. Απευθύνω έκκληση σε όλους, να επιδείξουν υπομονή και επιμονή και να πάνε μαζικά να ψηφίσουν».

Από το πολιτικό Γραφείο Θεσσαλονίκης του Αντώνη Σαμαρά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η προσέλευση στις κάλπες χιλιάδων μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Η βούληση της βάσης του κόμματός μας να συμμετέχει μαζικά στη διαδικασία εγγυάται όχι μόνο την ενότητα αλλά και τη διαφάνεια στην εκλογή. Κανένα τεχνικό ή άλλο πρόβλημα δεν θα πρέπει να ανακόψει αυτή τη μοναδική σε όλα τα χρονικά συμμετοχή. Απευθύνουμε έκκληση στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της Νέας Δημοκρατίας να μην αποθαρρυνθούν από την όποια καθυστέρηση ή κωλυσιεργία και να δώσουν κανονικά το «παρών». Όπως έχει ανακοινώσει και επίσημα το κόμμα, όπου το ηλεκτρονικό κύκλωμα διακόπτεται, η διαδικασία να συνεχίζεται κανονικά με χειρόγραφους καταλόγους. Λίγη υπομονή και η νίκη είναι κοντά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου