Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να φορτώσει τα δικά του αδιέξοδα στην κατάσταση που κληρονόμησε από τη Νέα Δημοκρατία:

· Να του πούμε ότι πρώτον, δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία για την παράλυση της κυβέρνησης επί δύο μήνες. Δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία που ακόμα δεν υπάρχουν Γενικοί Γραμματείς στα υπουργεία.

· Να πληροφορήσουμε το ΠΑΣΟΚ ότι υπήρξε μια διεθνής κρίση, όπου εκτινάχθηκαν τα ελλείμματα σε όλες τις χώρες του κόσμου. Δεν προκάλεσε την κρίση αυτή η Νέα Δημοκρατία

· Δεν φταίει, επίσης, η Νέα Δημοκρατία που το ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε προεκλογικά στους πάντες τα πάντα. Κι ας γνώριζε πολύ καλά την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Και από τον κ. Αλμούνια και από τον κ. Προβόπουλο, όπως αποδεικνύεται σήμερα

· Δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία, που το ΠΑΣΟΚ μόλις ανάλαβε πήρε ένα μεγάλο έλλειμμα και το έκανε πολύ μεγαλύτερο διαγράφοντας δημόσια έσοδα και φουσκώνοντας δημόσιες δαπάνες, για να ξεκινήσει από χαμηλότερο σημείο και να δείξει τη επιδείνωση της επόμενης χρονιάς ως «βελτίωση»

· Δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία, αν το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα γίνει η εκτροπή του Αχελώου ή όχι. Ένα έργο που ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ πριν 25 χρόνια, κι έχουν ήδη δαπανηθεί πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ…

· Δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία, αν το ΠΑΣΟΚ αλλάζει θέσεις για τον προϋπολογισμό κάθε 24 ώρες.

· Τα spreads των κρατικών ομολόγων εκτινάχθηκαν μόλις τις τελευταίες μέρες. Δεν φταίει η Νέα Δημοκρατία και γι’ αυτό…

· Η Νέα Δημοκρατία σίγουρα δεν έλυσε όλα τα προβλήματα. Αλλά το πακέτο Καραμανλή, τον περασμένο Σεπτέμβρη, ήταν ό,τι λιγότερο οδυνηρό κι ό,τι πιο αποτελεσματικό για να βγούμε από την κρίση. Κι ας το κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ τότε.

Πριν διαλύσει την οικονομία με επικίνδυνους αυτοσχεδιασμούς και φοροεπιδρομές, ίσως είναι καλύτερο να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ σ’ εκείνο το πακέτο Καραμανλή…»

ΟΜΙΛΙΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΣΕ ΒΕΡΟΙΑ- ΣΚΥΔΡΑ

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά ο πρώτος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ θα μιλήσει σήμερα στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση γυναικών- μελών και φίλων της ΝΔ, στη Βέροια (κέντρο «Ελιά»). Στις 8.15 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση μελών και φίλων της ΝΔ στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας.

ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο βουλευτής Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος θα μιλήσει αύριο Παρασκευή σε συγκέντρωση μελών και φίλων της ΝΔ, στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Holiday Inn». Η συγκέντρωση διοργανώνεται από το Πολιτικό Γραφείο Θεσσαλονίκης του Αντώνη Σαμαρά, στο πλαίσιο της δραστηριότητας υποστήριξης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ

Δηλώσεις με τις οποίες τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά απέστειλαν στο Πολιτικό Γραφείο Θεσσαλονίκης του υποψηφίου Προέδρου της ΝΔ, 14 στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη- Αναγέννηση».

Πρόκειται για δηλώσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Σωτήρη Καπετανόπουλου, των αντιδημάρχων Θόδωρου Αθανάσαρου, Κώστα Καζαντζίδη και Βεν. Καρακωστάνογλου, των πρώην αντιδημάρχων Χάρη Αηδονόπουλου, Θόδωρου Ασπασίδη, Κώστα Εγγλέζου, Ματθαίου Τσούγκα, των δημοτικών συμβούλων Χρυσούλας Γιαταγάνα, Λουκ. Μεϊμαρίδου, Δέσποινας Λιάπη, Πάρη Σαββαίδη και των Προέδρων του Β’ και Γ’ Δημοτικών Διαμερισμάτων Νίκης Νικολάου και Αφροδίτης Κλειδαρά.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με επιστολές τους στο Πολιτικό Γραφείο Θεσσαλονίκης του Αντώνη Σαμαρά το ΔΣ της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδος, και της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος καταγγέλλουν ως αντικαταστατική την ανακοίνωση του προέδρου της Ε.Κ.Ε. να ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη. Οι δύο φορείς των Κυπρίων σημειώνουν ότι «όποια μέλη επιθυμούν να ψηφίσουν να το πράξουν με βάση όχι τα προσωπικά συμφέροντα αλλά σταθμίζοντας πάνω από όλα τα ηγετικά προσόντα του κάθε υποψηφίου και τη μέχρι τώρα στάση του στα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα στο θέμα της Κύπρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου