Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


Σκληρό αλλά σαφές μήνυμα προς την Τουρκία να μην χρησιμοποιεί τη μειονότητα της Θράκης για τους δικούς της σκοπούς και να σταματήσει την διχαστική δράση μέσω του προξενείου της Κομοτηνής, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε μαζική συγκέντρωση οπαδών του στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε την Τουρκία να προχωρεί σε μαθήματα μειονοτικής πολιτικής γιατί το ιστορικό της παρελθόν δεν της το επιτρέπει. Παράλληλα προχώηρησε και σε μία προειδοποίηση προς τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά τη διαφαινόμενη, όπως είπε, βούληση του να προχωρήσει σε τετ α τετ συναντήσεις τόσο με την πλευρά της Τουρκίας όσο και με αυτήν των Σκοπίων, κάτι που όπως είπε, αποτελεί απεμπόληση των δυνάμεων της Ελλάδας ως μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Μιλώντας σε ένα πυκνό ακροατήριο που κατέκλυσε το δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης, αναφέρθηκε στους «μηχανισμούς», απέρριψε το ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος και επιτέθηκε σε «συμβούλους» που έχουν, όπως είπε, ευθύνη για την ήττα της ΝΔ στις εκλογές.
«Σήμερα μάλιστα κάποιοι "σύμβουλοι" που έχουν μεγάλη ευθύνη για την πρόσφατη μεγάλη ήττα της ΝΔ μας κάνουν και μαθήματα. Μας εξηγούν γιατί εμείς η ΝΔ είμαστε "φθαρμένο προϊόν". Γιατί οι ιδέες μας είναι ξεπερασμένες και πρέπει να τις κρύβουμε. Ή να τις αλλάξουμε
»Ενδεχομένως και να ζητήσουμε συγγνώμη γιατί εξακολουθούμε και τις πιστεύουμε. Λυπούμαστε, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα διακηρύξουμε τις απόψεις μας, της ΝΔ. Θα τις προβάλλουμε και θα κερδίσουμε την κοινωνία. Όπως κάνουν τα επιτυχημένα Κεντροδεξιά κόμματα σε όλη την Ευρώπη» είπε ο κ. Σαμαράς.
«Κανένας απολύτως κίνδυνος δεν ελλοχεύει για την ενότητα του κόμματος. Είτε εκλεγεί η Ντόρα, είτε ο Παναγιώτης, είτε ο Αντώνης, την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, μια γροθιά, τη γροθιά της ΝΔ» πρόσθεσε.

Πηγή bluehope

1 σχόλιο:

  1. Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 29-11-09 ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή