Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ?


Το μεγάλο ερώτημα των ημερών είναι γιατί ο μηχανισμός της οικογένειας έχει κρύψει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάτη? Δέν εμφανίζετε πουθενά, ακόμα και στην ομιλία της Ντόρας στην αθήνα ενώ ήταν ακόμα και η Μαρίκα Μητσοτάκη εκεί ο επίτιμος ήταν άφαντος.
Ψάξαμε και βρήκαμε το γιατί, την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην ίδια θέση που είναι η Μεγάλη μας παράταξη σήμερα, στης 30 οκτωβρίου του 2009 σε συνεντευξή του στο mega, και ιδού η απόψης της οικογένειας όπως διατυπώθηκαν τότε:

Η θέση του για την εκλογή απο την βάση, που την είχε και η Ντόρα μέχρι που είδε ότι θα την πάρουν με τα γάλατα αν έλεγε όχι:
Η δεύτερη παρατήρησις είναι ότι είναι λάθος το σύστημα που επέλεξαν για να εκλέξουν αρχηγό. Οι αρχηγοί εκλέγονται από Συνέδρια, διότι δεν γίνεται κανένας διάλογος. Αν έχετε παρατηρήσει, όλα τα καταστατικά όλων των κομμάτων ή η Κοινοβουλευτική Ομάδα ή το Συνέδριο συνέρχεται, δεν γίνεται διάλογος για να μην υπάρξει αντιδικία. Το πολύ πολύ οι υποψήφιοι εκφωνούν έναν λόγο τυπικό και μπαίνουν κατευθείαν στην ψηφοφορία. Όταν έχουμε δυο μήνες να αντιπαρατίθενται δυο ή τρεις υποψήφιοι, είναι λογικό ο έχων γνώμη αντίθετη να πει τις αδυναμίες του ετέρου. Άρα…
Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Δηλαδή κ. Πρόεδρε εκτιμάτε ότι υπάρχει κίνδυνος διάσπασης του ΠΑΣΟΚ;
Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Όχι. Πιστεύω ότι δεν διασπάται το ΠΑΣΟΚ, αλλά βλάπτεται.

Το πόσο έβλαψε το ΠΑΣΟΚ το είδαμε 2 χρόνια μετά, με την βοήθεια και της Ντορούλας με τον φίλο της οικογένειας Σουφλία που μας έστειλαν σε εκλογές.
Ποία είναι η απόψή του πάνω σε αυτά που λέει η κόρη του ότι είναι καραμανλική και ότι ποτέ δεν έφυγε απο την Νέα Δημοκρατία?

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας δεν κινδυνεύει σε τίποτε. Ποτέ δεν ήταν πιο ενωμένη η Νέα Δημοκρατία, σας το έχω εξηγήσει κι άλλοτε. Η Νέα Δημοκρατία είναι ουσιαστικά δυο κομμάτια: το μεγάλο κομμάτι της παλιάς Δεξιάς και το μικρότερο κομμάτι ημών των φιλελευθέρων, των παλιών Κεντρώων που ενωθήκαμε μαζί τους. Από την ώρα που εμείς είμαστε αμετακίνητα σταθεροί στη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Ο επίτιμος το λέει ξεκάθαρα δεν είναι κομάτι της Νέας Δημοκρατίας, είναι ένα κομμάτι της ένωσης κέντρου που ενώθηκε με την Νέα Δημοκρατία αλλά παραμένη ξεχωριστό, άρα η οικογένεια δεν ήταν ποτέ Καραμανλική, αυτό αποδυκνύεται και απο την εκλογή προέδρου του 1997 όταν η Ντόρα και όλοι η φίλοι της οικογένειας στήριξαν τον Γ. Σουφλία και όχι τον Καραμανλή.
Με τα λεγόμενα του επίτιμου λοιπόν η Ντόρα όντως δεν έφυγε ποτέ απο την Νέα Δημοκρατία πολύ απλά γιατί ποτέ δεν ήταν κομμάτι της παράταξης, αλλά ένα ξεχωριστό μία συνιστώσα αν θέλετε που όποτε το θέλει μπορεί να φύγει και αυτό το λέει ξεκάθαρα ο επίτιμος "Από την ώρα που εμείς είμαστε αμετακίνητα σταθεροί στη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας"

Αυτοί είναι οι λόγοι που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν βγένει καθόλου στο πλευρό της Ντόρας, γιατί πολύ απλά θα φανεί η αλήθεια, γιατί ο επίτιμος δεν θα κρατίσει το στόμα του κλειστό, θα τα πεί όλα όπως τα είπε και πρίν απο δύο χρόνια και όσα προσπαθεί τόσο καιρό η κόρη του να μας πείσει θα φανούν ότι είναι ψέμματα.

Στης εκλογές της 29 Νοεμβρίου πρέπει να στείλουμε λοιπόν ένα δυνατό μήνυμα σε αυτόυς που δεν ασπάζονται την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει μαζικά όλοι να πάμε στα εκλογικά κέντρα και ψηφήσουμε Αντώνη Σαμαρά και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτούς που 24 χρόνια τώρα λειτουργούν σαν ένα δεύτερο κόμμα μέσα στην ίδια την Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου