Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

Ο μηχανισμός της οικογένειας υπέστει σήμερα την μεγαλήτερη ήττα του, αφού έχασε την μάχη που έδωσε για να γίνει εκλογή απο ένα σικίε συνέδριο, με το αποτέλεσμα να το έχουν βγάλει απο τον Άυγουστο. Αφού έχασαν την μάχη της ιδεολογίας, με το όνειρο να κάνουν την ΝΔ ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Αφού έχασαν την μάχη να βγάλουν τον Πανίκα απο την μέση, το τελευταίο τους χαρτί ήταν να πάρουν το Δ. Αβραμόπουλο με το μέρος τους και αυτό σήμερα το έχασαν.
Και μαζί με αυτό χανούν και συμμάχους, απο την ώρα που ο Αβραμόπουλος στίρηξε τον Α. Σαμαρά πολύ είναι αυτοί που λένε προς την οικογένεια να μην πάει η Ντόρα μέχρι τέλους γιατί πλέον δεν κερδίζεται η μάχη, αλλά η Ντόρα δεν κάνει πίσω.
Από τον σμπαραλιασμένο μηχανισμό της οικογένειας Μητσοτάκη βγαίνει προς τα έξω ότι η Ντόρα Μητσοτάκη - Κούβελου δεν έδωσε τίποτα στον Αβραμόπουλο απο αυτά που ζήταγε, π.χ. να γίνει ο Νο 2 μετά την Ντόρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έγινε το ακριβός αντίθετο. Η Ντόρα του έδωσε τα πάντα για να την στιρήξη, ο Αβραμόπουλος όμως ήθελε να μάθει της πολιτικές και της ιδεολογικές θέσεις της Ντόρας και αυτές είναι να γίνει η ΝΔ κάτι λίγο απο ΠΑΣΟΚ, κανένα όραμα, καμία ελπίδα και καμία πρώταση για το μέλλον, σε αντίθεση με τον Α. Σαμαρά που έχει και όραμα, και πολιτική ελπίδας και πρώταση για ένα καλύτερο μελλον.

3 σχόλια:

  1. Μία απλή ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς τους εναπομείναντες Ντορο-λάγνους, πολιτικούς, στελέχη και bloggers:
    Συνειδητοποιείτε ελπίζω ότι συντάσσεστε με την υποψήφια που ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά από τους μόλις 5 χιλιάδες σημερινούς συνέδρους, που μας οδήγησαν στη σημερινή εκλογική κατάντια.
    Προφανώς προτιμάτε "ελεγχόμενες" διαδικασίες υπέρ των ολίγων ερήμην των πολλών.
    Με αυτά τα μυαλά ας μήν αναρωτιέστε γιατί φαινόμαστε ξεκομμένοι από την κοινωνία ή γιατί 1.100.000 νεοδημοκράτες θεώρησαν ότι είναι πιό σημαντικό να δούν τηλεόραση παρά να πάνε να μας ψηφίσουν.
    Κοινή λογική.
    ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    Θέλει διδακτορικό για να το καταλάβετε αυτό κ. Μεϊμαράκη, Παυλόπουλε, Χατζηδάκη, Δένδια, Φάνη Πάλλη, Βαρβιτσιώτη, Κοντέ, Δούκα, και το λοιπό συναπάντημα;
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    Αλλάζουμε (νοοτροπία) ή βουλιάζουμε (για άλλα 10 χρόνια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί είναι χειρότερο;
    Να αποχωρείς από ένα κόμμα όταν δεν σε θέλει ο αρχηγός του ή να φτιάχνεις ένα υπόγειο κόμμα μέσα στο κόμμα που σε φιλοξενεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απίθανη αυτή η κοπέλλα.
    Χθές στα Γιάννενα υποστήριξε ότι τα συμφέροντα την πολεμούν με … «πάθος και μίσος» (!!!).
    Ως τούτου αποδεικνύεται ότι είχε αφήσει απλήρωτα τα τιμολόγια της Ζήμενς για να τιμωρήσει τη διαπλοκή, ο Χριστοφοράκος πήγε στο Καρπενήσι όχι για τον γάμο του γιου της Κώστα, αλλά για να τον βασανίσουν στα υπόγεια του ξενοδοχείο «Μοντάνα», ενώ το τέλεξ για τον Καραβέλα χάθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών από υπάλληλο που πρόκειται στον Αντώνη Σαμαρά .
    Απίθανη, πραγματικά.
    Σχεδόν δάκρυσα από τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση με την οποία πολεμάει τα μεγάλα συμφέροντα η κυρία Μητσοτάκη.
    Επειδή αυτά τα είχαμε ακούσει και πρόσφατα από μία άλλη ψυχή, το μόνο που μας μένει είναι να ακούσουμε το γνωστό ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ για να πλακώσουμε τα λεξοτανίλ και να ταβλιαστούμε μέχρι τη Σάββατο.
    Τρείς εβδομάδες υπομονή παιδιά, θα περάσουν, που θα πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή