Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γιώργος Παπανδρέου στην τελετή παράδοσης παραλαβής του ΥΠ.ΕΞ. πρός την Ντόρα Μητσοτάκη - Κούβελου. " Σου έυχομαι καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα"
Απο τότε ο Γ. Παπανδρέου το είχε δεδομένο ότι η Ντόρα θα είναι η επόμενη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απο τότε, με αυτή την δήλωση, έδωσε την στηριξή του στην κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Τώρα το ΠΑΣΟΚ για να στηρίξη την Ντόρα έδωσε γραμμή ώστε ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να πάνε και να την ψηφήσουν για να βγεί πρόεδρος της ΝΔ, εκεί είναι οι όποιες ελπίδες της Ντόρας για να φέρει τα πάνω-κάτω. Καμία όμως βοήθεια δεν είναι τσάμπα, τι έχει να κερδίση η κυβέρνηση των Παπανδρέου-Πάγκαλου? Πολύ απλά αν η Ντόρα εκλεγεί θα δώση την στηριξή της στο θέμα του Μακεδονικού, που μέσα στο 2010 είναι το πρώτο μεγάλο εμπόδιο που θα έχει ο Παπανδρέου.
Αν ανατραπούν τα πράγματα τότε ο Παπανδρέου θα μπορεί πολύ έυκολα, μαζί με τον Πάγκαλο που τον καιρό των ιμιων είπε το θεϊκό " δεν γίνετε να πούμε ότι ο αέρας πήρε την σημαία?", να δώσουν τα πάντα στους αμερικάνους..εεεε...συγνώμη στουν σκοπιανούς ήθελα να πώ, ενώ με Σαμαρά τα σχέδια της "άνευ όρων παράδοσης" δεν μπορούν να γίνουν.
Εξάλου και απο την πλευρά των αμερικάνων η εκλογή Σαμαρά είναι κάθε άλλο παρά καλοδεχούμενη. Η γραμμή λοιπόν είναι ΨΗΦΗΣΤΕ ΝΤΟΡΑ, γι'αυτό λοιπό τον τελευταίο καιρό ο μηχανισμός της οικογένειας βγάζει προς τα έξω ότι ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ είναι ο Σαμαράς, για να καλύψη ότι μαζί με την Ντόρα είναι και ο Μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο:

  1. Εάν εκλεγεί η κυρία Μητσοτάκη ο συρφετός των αποτυχημένων πρώην υπουργών, υφυπουργών και στελεχών που σήμερα την υποστηρίζουν θα είναι το μεγαλύτερο επικοινωνιακό βαρίδι για τη Νέα Δημοκρατία.
    Κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία θα επιτίθεται για τα εθνικά θέματα το Πασόκ θα μας θυμίζει τη θετική στάση της Ντόρας στο σχέδιο Ανάν, του πατέρα της στο σκοπιανό (σε 10 χρόνια θα τόχετε ξεχάσει), τα καμώματα του Βαληνάκη και του Κασσίμη.
    Κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία θα επιτίθεται για θέματα διαφθοράς το Πασόκ θα μας θυμίζει το Χριστοφοράκο, τον Καραβέλα, το Βουλγαράκη, το Δούκα, τον Κοντό, και τον Κιλτίδη.
    Κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία θα επιτίθεται για θέματα αποτελεσματικότητας το Πασόκ θα μας θυμίζει τον Παπαθανασίου, τη Φάνη-Πάλλη, τον Κακλαμάνη, το Γιακουμάτο, την Καλαντζάκου και τη Γιαννάκου.
    Κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία θα επιτίθεται για θέματα σχέσεων με το μεγάλο κεφάλαιο το Πασόκ θα μας θυμίζει το Σουφλιά, τον Έβερτ, τον Κεφαλογιάννη, το Βαρβιτσιώτη και το Σπηλιωτόπουλο.
    Κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία θα επιτίθεται για θέματα ασφάλειας του πολίτη το Πασόκ θα μας θυμίζει τον γραφικό πραιτωριανό «στρατηγό άνεμο» Πολύδωρα, και τις αμπελοφιλοσοφίες του Πάκη Παπάκη (που έκανε την πάπια όταν λεηλατούντο οι περιουσίες των εμπόρων).
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟ.
    Ψήφος στη Θεοδώρα σημαίνει ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ.
    Οποιος δεν το βλέπει αυτό είναι πολιτικά τυφλός.
    Άς κάνει ο καθένας μας ότι τον φωτίσει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή