Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Νεοδημοκράτη, νεοδημοκράτησα
Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμη της νέας δημοκρατίας καλούμαστε όλοι να βάλουμε την παραταξή μας πάλι στο δρόμο και την ιδεολογία που μας κληρονόμησε ο εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Να ταυτίσουμε την πολιτεία με τους πολίτες της, διαγράφοντας τα καρκινώματα που τόσα χρόνια τρώνε την ιδεολογική σάρκα της νέας δημοκρατίας, να βάλουμε τέλος στην ιδεολογία της κλειστείς ροτόντας, τον οικογενιακών μηχανισμών και να ανοίξουμε της πόρτες μας σε όλους και όχι στους λίγους και τα συμφέροντα που αυτοί εκπροσωπούν.
Να ταυτίσουμε ξανά την εθνική ανεξαρτησία με την εθνική κυριαρχία, βάζοντας τέλος στην πολιτική τον υποχωρήσεων, σεβόμενοι την ιστορία της πατρίδας μας και τον πολιτισμό μας που ακόμα και σε αυτά τα γκρίζα χρόνια αναβλύζει σαν ένα υπερλαμπρό αστέρι που μας δείχνει το δρόμο πρός το αύριο.
Να ταυτίσουμε την πρόοδο με το κοινό αγαθό, λειτουργόντας ως ένας πολιτικός φορέας που η πρόοδος της χώρας θα συμβαδίζει με το λαϊκό συμφέρον και όχι με τα κατα καιρούς συμφέροντα των μεγάλων εκδοτικών οίκων και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Νεοδημοκράτη, νεοδημοκράτησα, πάρε το μέλλον της παράταξης στα χέρια σου, βάλε τέλος στα σχέδια αυτών που έβλαψαν την Ελλάδα και την παράταξη, βάλε ένα τέλος σε αυτούς που έστειλαν τον Κ. Καραμανλή σε πρόωρες εκλογές και σε μία βαρία ήττα με γνώμονα τα προσωπικά τους συμφέροντα. Στείλε ένα δυνατό μήνυμα σε αυτούς που ακόμα και τώρα σε θέλουν απλό χειροκροτητή τους και όχι συνοδοιπόρο, σε αυτούς που θέλουν να αποφασίζουν το μέλλον μας χώρις έμας.
Νεοδημοκράτη, νεοδημοκράτησα, η ψήφος σου είναι σημαντική, όσο και αν θέλουν να σε κάνουν να νομίζεις ότι το να εγγραφής στην ΝΔ σε γεμίζει ευθύνες, η πραγματικότητα είναι ότι η εγγραφή μας στην ΝΔ τους γεμίζει με φόβο και τους αποδυναμώνει. Γίνε μέλος και βάλε τέλος στην οικογενειοκρατία και στα μεγάλα συμφέροντα, δώσε φωνή στους αγώνες μας και στα ονειρά μας. Τόλμησε και άλλαξέ τους τα σχέδια, στις 29 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για την Νέα δημοκρατία της ελπίδας, στις 29 Νοεμβρίου τολμάμε την φυγή προς τα εμπρός.

Μετά Τιμής
ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου