Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ!

Πριν λίγο πήραμε, ως taxalia, ένα ακόμη απειλητικό εξώδικο από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα των Σκοπίων.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Ένας Σκοπιανός δημοσιογράφος - καθηγητής ονόματι Milan Adzievski, έγραψε στο πρακοτρείο ειδήσεων MINA, ότι ο τ.Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, είναι ένας βάρβαρος Τούρκος, επειδή ένας Τούρκος στρατιώτης βίασε τη γιαγιά του, όπως συνήθως έκαναν οι Τούρκοι στις γιαγιάδες μας !

Επίσης αναρωτιόταν, πόσο χοντρός είναι ο Καραμανλής, πόσο Τούρκος είναι ο Καρατζαφέρης και άλλα πολλά φαιδρά.

Τους περιποιηθήκαμε καταλλήλως με αυτό:
και αποκαλύψαμε τα στοιχεία του παπαροκαθηγητή, με αυτό Милан Аџиевски, you are malakas (e very greek word)!

Αυτά, με τα οποία υπερασπιστήκαμε το θεσμό του Έλληνα Πρωθυπουργού και έναν αρχηγό κόμματος, ενόχλησαν τον κ.Αντζιέφσκι, ο οποίος κατέφυγε στην ΑΠΠΔ της χώρας του, η οποία μας καλεί να διαγράψουμε πλήρως τις σχετικές αναρτήσεις, (αλλιώς προφανώς θα μας τραβάνε στα διεθνή δικαστήρια, θα ζητήσουν πιθανότατα τη διαγραφή μας από τη google κ.λ.π.)
Και σας ρωτώ Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Καρατζαφέρη:
Θα μας διαθέσετε κανέναν σοβαρό δικηγόρο ή θα τρέχουμε μόνοι μας και θα βάζουμε από την τσέπη μας τα φράγκα;
Περιμένουμε την έμπρακτη βοήθεια σας. Αν δεν έρθει, θα τα διαγράψουμε αύριο. Δεν θα βάζουμε εμείς το κεφάλι μας στον ντορβά, για να υπερασπιζόμαστε εσάς. Αρκετές απειλές παίρνουμε κάθε μέρα από τους γείτονές μας "Μακεδόνες".

Και είμαι βέβαιος ότι αν ζητήσουμε τη βοήθειά σας, θα μας γυρίσετε την πλάτη.

Αναμένουμε τις συμβουλές και τις οδηγίες σας λοιπόν. Tι να τους απαντήσουμε; Για να δούμε, ποιοί θα ανταποκριθείτε !


Το παρακάτω είναι κομάτι απο άρθρο συμαράστασης προς TAXALIA απο το GreekAmericanNewsAgency το οποίο προσυπογράφη και το ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Αγαπητοί φίλοι από "ΤΑΧΑΛΙΑ" καταρχήν σας δηλώνουμε είμαστε δίπλα σας και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια σας! Με κάθε τρόπο! Με κάθε μέσο!
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
Αυτή η ξεκάθαρη απειλή -γιατί περί απειλής πρόκειται ας μη γελιώμαστε - αφορά όλους τους έλληνες του κόσμου! Και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη! Σκοπιανοί και Τούρκοι έχουν ξεσαλώσει καθημερινά στο διαδίκτυο εδώ και πέντε χρόνια και το Ελληνικό ΥΠΕΞ{βλ. Ντόρα Μπακογιάννη} δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και να είστε σίγουροι ότι ούτε και τώρα {επί Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου} θα κάνει! Αντιθέτως οι γείτονες δίπλα μας όπως κατ' επανάληψη έχει αποκαλυφθεί και γραφεί διαθέτουν ολόκληρη υπηρεσία διασποράς μαύρης προαπαγάνδας εναντίον της Ελλάδας σε συνεργασία με παρακρατικά και κυβερνητικά στοιχεία των Σκοπιανών! Οσο για τις δικές μας υπηρεσίες απλά παρακολουθούν... Δυστυχώς...
Στεκόμαστε δίπλα σας και θέλοντας να πιστεύουμε ότι διερμηνεύουμε καλώς και αγαθώς το κοινό περί εθνικού δικαίου αίσθημα των απλών πολιτών, θα είμαστε εκεί. Όπου χρειαστεί και όπου απαιτηθεί!
Οι απλοί γνήσιοι πατριώτες θα είναι στο πλευρό σας ηθικά και υλικά! Με κάθε τρόπο που απαιτεί ένας τέτοιος αγώνας. Ένα αγώνα που δεν έχει να κάνει μόνο με την εθνική διάσταση της όλης υπόθεσης και των συναφών προεκτάσεων της αλλά και με την ελευθερία του λόγου και της διακίνησης των ιδεών των αρχών και των αξιών κάθε λαού. Κάθε ανθρώπου! Είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο! Προσυπογράφουμε λοιπόν κάθε προσπάθεια που στέκεται στο πλευρό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου