Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

3 ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ.

Αλήθεια ποιο ανθρωπόμοργο τέρας μπορεί να πετάξει μολότοφ μέσα σε μία τράπεζα που ακόμα μέσα είναι εργαζόμενοι? ποιος αλήτης μπορεί να το κάνει αυτό? 3 νέοι άνθρωποι δεν υπάρχουν στην ζωή γιατί κάποιοι εντεταλμένοι δολοφόνοι πήραν εντολή να χύσουν αίμα σήμερα. Αυτό δεν το έκαναν οι απεργοί που ήταν στην αθήνα αυτό το γεγονός είναι μια καθαρή προβοκάτσια που τέτοια βλέπεις μόνο σε περιόδους δικτατορίας, όταν σε ολόκληρη την Ελλάδα σχεδόν 1000000 κόσμος είναι στους δρόμους 10-20 επαγγελματίες δολοφόνοι αφαιρούν 3 ζωές.
Η ευθύνη όμως δεν βαραίνει μόνο αυτούς αλλά και αυτούς που δεν έκλεισαν την τράπεζα για λόγους ασφαλείας και έμεινε ανοικτή εν μέσω διαδήλωσης.
Την ίδια ώρα ο ΓΑΠ αντί να δεί σε τη δρόμο βάζει την χώρα κοιτάει που και πώς θα βρεί συνένοχους για την παράδοση της χώρας στους τραπεζίτες της wall street, ενώ έδωσε και εντολή στα ΜΜΕ να σπάσουν την απεργία για να μας παραπληροφορίσουν για άλλη μία φορά και να κάνουν τον κόσμο να φοβηθεί και να μην έχει ξανά τόσο μεγάλη συμμετοχή καμία διαδήλωση.
Και μέσα σε όλα αυτά Αντώνη πάς να κάνεις μία πολύ επικίνδυνη κολοτούμπα, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συμφωνήσεις με τα μέτρα του ΔΝΤ αν το κάνεις θα είσαι και εσύ ένας ακόμα προδότης της δεξίας μαζί με τον Καρατζαφέρη και τον Μητσοτάκη.

1 σχόλιο:

  1. Ο αγώνας των Ελλήνων τώρα αρχίζει .....!
    Τόσους αιώνες και ακόμα δεν έμαθαν πως ο Ελληνας δεν μπαίνει σε καλούπια. Ρομποτάκια δεν γινόμαστε με τίποτα, ούτε σκλάβοι κανενός λαμογιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή