Σάββατο, 1 Μαΐου 2010

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Απο εχθές η Ελλάδα μας, η χώρα που στα κρίσιμα σταυροδρόμια της ιστορίας έδειχνε με τον λαό της το δρόμο στους άλλους, στέκεται παγωμένη και πληγωμένη στης πλατείες της, στης καφετέριες της, στα καφενία της, παντού παγομάρα.
Η Ελλάδα και η ψυχή αυτής της χώρας ( οι πολίτες της ) αιμορραγεί και για ακόμα μία φορά πέφτει εκ των έσω, εξάλου αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί με τον εφιάλτη στης θερμοπύλες και με τους πανταχού προδότες και δοσίλογους στην ιστορία μας.
Σε αυτήν την κρίσιμη ώρα ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς που πήρε αυτό το αξίωμα με λαϊκή εντολή και οι βουλευτές του κόμματος πρέπει να μας δείξουν αν είναι με τους πουστ..δες ή με τα παλικάρια, τώρα πραγματικά το τρένο της ιστορία περνά μπροστά απο τα μάτια τους και πρεπεί να μας αποδείξουν ότι πραγματικά η πατρίς δεν πωλείται, αν ο Αντώνης Σαμαράς καταλάβει ότι τώρα είναι η ώρα του πρέπει να πεί όχι στα μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης του ΔΝΤ.
Πρέπει να πάει στην βουλή και να ζητήσει άμεσα εκλογές διότη ο ΓΑΠ και η μαφία του δρούν προς το συμφέρων άλλων και όχι του λαού, πρέπει κα καταψηφίσει τα νέα μέτρα και όποιος απο την ΝΔ δεν το κάνει να διαγραφεί έστω και αν είναι παιδί του Μητσοτάκη.
Αν πάρει το δρόμο του ΛΑΟΣ τότε η δεξία θα έχει χαθεί απο τον χάρτη, ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και αν δεν κάνει τώρα το βήμα ο προεδρός μας, που βάλαμε όλοι της ελπίδες μας σε εκείνον τότε το χρέος θα πέσει σε εμάς να βγάλουμε και αυτούς τους δυνάστες απο την χώρα,
με κάθε τρόπο και το ξέρουν ότι έχουμε τρόπους.
Κανείς δεν λέει ότι η Ελλάδα με το ΔΝΤ για τα επόμενα 50-70 χρόνια θα είναι υπόδουλη στους μεγαλοτραπεζίτες, κανείς δεν λέει ότι ο ΓΑΠ θα μπορούσε να επαναδιαπραγματευτή το χρέος και να μην φτάναμε εδώ, όπως κανείς δεν λέει ότι ακόμα και με χρεοκοπία της χώρας θα θέλαμε το πολύ 20 χρόνια για να πάρουμε τα πάνω μας.
Τώρα είναι η ώρα σου Αντώνη, αυτή είναι η μεγάλη σου ευκαιρία, κανείς δεν έγινε ήρωας σκύβοντας το κεφάλι και λέγοντας ναι αλλά έγιναν αυτοί που ύψωσαν ανάστημα και είπαν μεγάλα ΟΧΙ. Μην γίνεις και εσύ Καρατζαφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου