Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΣΙΒΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΑΠΑΔΗΜ(Ι)ΟΣ «ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ» ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ «ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ «ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ FOR EVER» ΚΑΙ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ «ΑΝ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ»


Από την μία ο Παπαδήμ(ι)ος παρουσιάζετε στην Ευρώπη ως ένας πρωθυπουργός μακράς πνοής, λέγοντας ότι η 29 Φεβρουαρίου είναι μία ημερομηνία ενδεικτική, από την άλλη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. να λέει ότι αν χρειαστεί πρέπει να μείνει περισσότερο ο υποτιθέμενος πρωθυπουργός και σήμερα ο Βενιζέλος να την λέει ως συμβατική ημερομηνία.

Στην ΝΔ την έχουν χάσει την μπάλα, δεν ξέρουν τη λένε, από την μία ο Μιχελάκης λέει ότι “Αν η διαδικασία καθυστερήσει, τότε θα το δούμε” και από την άλλη ο Κεφαλογίαννης να λέει πως ότι συμφωνήθηκε υπό τον πρόεδρο της δημοκρατίας πρέπει να γίνει.


Ο Αντώνης Σαμαράς χάνει όλο το παιχνίδι, ένα παιχνίδι που ήταν δικό του και πλέον όσο περνάει ο καιρός θα θέτει και την θέση του ως πρόεδρος της ΝΔ σε αμφισβήτηση, η κινήσεις που έχει ο πρόεδρος της δεξιάς παράταξης είναι πλέον απελπιστικά λίγες και θέλουν πολλά κιλά αρχ……. Και κανείς δεν είναι σίγουρος πια ότι ο Αντώνης είναι ικανός η θέλει να της κάνει.

Πλέον ο Σαμαράς είναι έκθετος στα μάτια των ίδιων των νεοδημοκρατών και όλων όσων τον στήριξαν, το «για την Ελλάδα της ελπίδας» όσο πάει και απομακρύνετε από το κάδρο και μπαίνει στην θέση του «μία από τα ίδια», σε μία Ελλάδα που κάθε μέρα που περνάει θα γίνετε και πιο άσχημη ο Αντώνης Σαμαράς έχει να πάρει μία τελευταία απόφαση, αν θα είναι ο πολιτικός που θα βγάλει την Ελλάδα από την κατοχή άμεσα, ακόμα και τώρα η θα είναι ακόμα ένας συνένοχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου