Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Με έναν βουλευτή έμειναν οι νεοδημοκράτες μετά την εθελοντική διαγραφή των υπολοίπων.


Τελικά τα παλικάρια είναι λίγα μέσα στην βουλή, μόνο ο Πάνος Καμένος τόλμησε το αυτονόητο, δλδ να έκφραση τους απανταχού υποστηριχτές της ΝΔ με την ψήφο του, από σήμερα η κατοχική κυβέρνηση υπό τον Παπαδήμο θα προχώρηση στο ξεπούλημα της Ελλάδας.

Με νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων ( προβλέπονται από μεσοπρόθεσμο και νέο μνημόνιο ), νέες και περισσότερες απολύσεις ( και αυτές το ίδιο ), πλέον σε περίπτωση που δεν ξεπληρώσουμε το δάνειο βάση του αγγλοσαξονικού δικαίου η δανειστές θα έχουν το δικαίωμα κατάσχεσης ακόμα και ιδιωτικών περιουσιών ( συμφωνία 27 Οκτωβρίου ).


Μπορεί σήμερα ο Α. Σαμαράς να βρήκε μία διπλωματική λύση ( για να είναι ικανοποιημένη και η βάση αλλά και νταβατζίδες ) με την διαγραφή του Π. Καμένου από την Κ.Ο. αλλά όχι από το κόμμα, όμως στης καρδίες μας και στην συνείδηση μας η Νέα Δημοκρατία έμεινε με έναν βουλευτή, τώρα κύριοι αν σας διαγράψουμε εμείς από το κόμμα  είναι στο χέρι σας, η στάση σας από εδώ και πέρα θα κρίνετε καθημερινός και επί παντός θέματος.

Από εδώ και πέρα κρίνεστε όλοι για το πόσο σωστά πράξατε, αλλά προς το παρόν αφήστε μας να καμαρώσουμε τον μοναδικό βουλευτή μας και να χαρούμε το περήφανο και Ελληνικό όχι του, Πάνο Καμένο ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου