Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Κι ο Παπαδήμος προστέθηκε σ'αυτούς που ζητάνε την υπογραφή Σαμαρά!

Απαραίτητη εκτιμά ότι είναι η επιστολή με τις δεσμεύσεις των πολιτικών κομμάτων ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, όπως τόνισε σε κοινή συνέντευξή Τύπου με τον πρόεδρο Ζοζέ Μπαρόζο. Ο κ. Παπαδήμος διευκρίνισε πάντως, ότι οι ίδιοι οι πολιτικοί ηγέτες θα αποφασίσουν η βεβαίωση των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδήμος τόνισε ότι η συναίνεση που υπάρχει στην Ελλάδα θα διευκολύνει ώστε να φέρει την Ελλάδα σε σταθερή πορεία, και να εφαρμοστούν οι αποφάσεις που απορρέουν από τις ευρωπαϊκές συμφωνίες όπως το PSI.


«Στόχος μας η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας και η καταπολέμηση της ανεργίας» δήλωσε ο κ. Παπαδήμος.

«Είναι πρόκληση η επίτευξη αυτών των στόχων, αλλά η νέα κυβέρνηση που στηρίζεται από τους πολίτες θα πετύχει στο έργο της παρά το λίγο χρόνο που έχει. Αν πετύχουμε θα ενισχύσουμε τη σταθερότητα της χώρας και θα έχουμε προετοιμάσει το δρόμο για τη νέα κυβέρνηση» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδήμο, η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εφαρμόσει τους στόχους της για να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη.

Την ανάγκη για συναίνεση και πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα για να επιτευχθεί ο κοινός στόχος της δημοσιονομικής εξυγίανσης εξέφρασε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Δεξί Εξτρέμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου