Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ











Από σήμερα η χώρα βρίσκετε υπό τραπεζική κατοχή και γερμανική κηδεμονία. Μπράβο Αντωνάκη τα κατάφερες και ενέδωσες σε όλα!!!! Πρόδωσες όλους εμάς που από την αρχή παλέψαμε για να εκλεγείς πρόεδρος της μεγάλης δεξιάς παράταξης, η αρχικές σου θέσεις ήταν:


-Μεταβατική κυβέρνηση 6-7 εβδομάδων με μόνο σκοπό την 6 δόση και το δάνειο
-Μόνο τεχνοκράτες
-Άμεσα εκλογές
-Θα ψηφίσεις μόνο το δάνειο και όχι τα μέτρα

Μέσα σε μία εβδομάδα έφτασες εχθές το βράδυ να πεις ότι θα στηρίξεις ότι να είναι αρκεί να μην είναι ο Παπανδρέου και κάπου εκεί πρόδοσες όλους εμάς ακόμα και τον ίδιο σου το εαυτό.
Σήμερα δέχτηκες:

-Κυβέρνηση αορίστου χρόνου με πλήρη εξουσιοδότηση για νέα μέτρα
-Στελέχωση της κυβέρνησης με άτομα μέσα από την ΝΔ
-Εκλογές όποτε μας πει ο εκλεκτός της Μέρκελ
-Θα τα ψηφίσεις όλα με χέρια και με πόδια

Πλέον δεν είσαι ηγέτης, δεν είσαι για εμένα προσωπικά, αλλά και για πολλούς ακόμα, πρόεδρος της μεγάλης δεξιάς παράταξης, ΠΟΛ.ΑΝ. και πολύ σου είναι.

Πρίν δύο χρόνια πιστέψαμε σε εσένα και την Ελλάδα της ελπίδας που έλεγες, σήμερα το μόνο που νιώθουμε είναι ντροπή και αηδία.

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια συναντήθηκαν σήμερα ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.  κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Στη σύσκεψη αυτή επιβεβαιώθηκε το πλαίσιο αρχών που διατυπώθηκε στη συνεδρίαση των Πολιτικών Αρχηγών που παρέστησαν στη σύσκεψη της 6ης Νοεμβρίου 2011.
 Συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης  είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατόπιν προτάσεως των Πολιτικών Αρχηγών που παρευρέθησαν στη σύσκεψη έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον κ. Λουκά Παπαδήμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου