Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


Αυτό που ζούμε σήμερα είναι ίσος από τα πιο τραγελαφικά πολιτικά δρώμενα στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, το μεσημέρι ο πρόεδρος της δημοκρατίας δήλωσε ότι όλα τελείωσαν και πράγματι έτσι ήταν, ο Παπανδρέου είχε πάρει την απόφαση να προτείνει τον Πετσάλνικο για πρωθυπουργό.

Έτσι λοιπόν μας είχαν επιμείνει τα τυπικά για την συνάντηση τον πολιτικών αρχηγών το απόγευμα, όμως το σχέδιο του Πετσάλνικου χάλαγε τα σχέδια της «ναζιστικής» Ευρώπης, το πουλέν τους ο Παπαδήμος αυτός που ήταν δεξή χέρι του «κινέζου» την εποχή του χρηματιστηρίου και της ένταξης της χώρας στο euro με πλαστά στοιχεία και μετά από αυτές της επιτυχίες έγινε και αντιπρόεδρος στην ΕΚΤ. 


Έτσι το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή για την επαναφορά του τραπεζίτη Παπαδήμου στο προσκήνιο, αν και από την αρχή όλοι έλεγαν ότι θα συναντηθούν πρώτα ο Σαμαράς, ο Γιωργάκης και ο Παπούλιας για να συνεννοηθούν για το ποιος θα αναλάβει και της λεπτομέρειες για τα καθήκοντα της κυβέρνησης και μετά θα γίνονταν η συνάντηση των αρχηγών κομμάτων. Το εξαπτέρυγο του Γιωργάκη εδώ και 4 χρόνια, θίχτηκε που περίμενε σε άλλο δωμάτιο και βγήκε ωρυόμενος επειδή τον προσέβαλαν και ας ήξερε ότι λόγο πίεσης χρόνου θα γίνονταν όλα την ίδια στιγμή.

Και με μεγάλη έκπληξη είπε στα κανάλια ότι δεν θέλει τον Πετσάλνικο αλλά τον Παπαδήμο, τον τραπεζίτη και αγαπημένο παιδί της Ευρώπης, κάτι που είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι με δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου, της Ντώρας Μητσοτάκη-Κούβελου-Μπακογίαννη-Θέλωκαρέκλα και του Επίτιμου. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν ο Γιωργάκης να αλλάξει πάλι γνώμη και αναβλήθηκε για αύριο το πρωί.

Μέσα σε όλα αυτά τα τραγελαφικά, μέσα στο μάτι του κυκλώνα είσαι και εσύ Αντώνη, ναι εσύ, εσύ είσαι αυτός που έχει να χάση τα περισσότερα μην σου πω τα πάντα, κάθεσαι τόσες μέρες και κάνεις βήματα πίσω αντί να είχες μείνει στης αρχικές σου θέσεις για εκλογές εδώ και τώρα, έχεις φύγει εκτός θέσεων και έχεις χάσει την επαφή σου με την βάση που σε στήριξε. Ακόμα και τώρα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις δρόμο και να βγεις μπροστά σε θέση ισχύος.

Μην συνεργαστείς με αυτούς που μας έχουν φέρει στην χρεοκοπία, με αυτούς που διέλυσαν κάθε κοινωνικό ιστό, ζήτα εκλογές εδώ και τώρα, άμεσα μέσα στο Δεκέμβρη και αν δεν αρέσει σε κάποιους αυτό ( εντός η εκτός κόμματος ) τότε μπορείς για άλλη μία φορά να έρθεις ξανά στην βάση του κόμματος για στήριξη. Αλλιώς Αντώνη θα σημάνει το τέλος και το δικό σου αλλά και της παράταξης.

Είσαι Έλληνας; Τι προσκυνάς; Σηκώσου επάνω..Εμείς και στους Θεούς ορθοί μιλούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου