Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ


Είχα πει θα φύγω, είχα πει και όμως είμαι ακόμα εδώ.

Ναι αποφάσισα να επιστρέψω και να ενεργοποιήσω ξανά το δεξιά της εδέμ και αφορμή στάθηκε η διαγραφή σχολίου μου από το δεξί εξτρέμ, το οποίο δεν το έκανα ανώνυμα όπως αυτά που εμφανίζονται πλέον δεξί εξτρέμ. 

Κάποτε αγαπητό δεξί εξτρέμ δεν μπορούσαν να σχολιάσουν άρθρα σου ανώνυμοι χρήστες αλλά όσο το τηρούσες αυτό μάζευες αρνητικά σχόλια για τα φιλομνημονιακά άρθρα σου, γιατί βλέπεις όλοι οι τότε φίλοι σου δεν προσκυνήσαμε, δεν ζητήσαμε ανταλλάγματα για την συνείδηση μας αλλά ακολουθήσαμε τα πιστεύω μας. Και ξαφνικά η πολιτική που ακολουθούσες εξαφανίστηκε και πλέον κάποιοι ανώνυμοι κάνουν θετικά και πανηγυρικά σχόλια στα άρθρα σου, φυσικά δεν είμαστε αμερικανάκια για να μην ξέρουμε ότι 10 ανώνυμα σχόλια μπορούν να γράφονται και από ένα άτομο αλλά ακόμα και από τον ίδιο τον αρθρογράφο.

Στο σχόλιο μου, ως δεξιά της εδέμ και όχι ανώνυμα, που σου έκανα μία απλή ερώτηση αν ντρέπεσαι και σπατάλησες χρόνο να διαγράψεις το σχόλιο μου αλλά όχι να απαντήσεις, προφανώς ίσος γιατί δεν θα άρεσε σε κάποιους η ειλικρινής απάντηση σου. Αλήθεια αυτό εδώ το μπλοκ δεν ήταν από τα πρώτα, μαζί με εσάς στο δεξί εξτρέμ, που στήριξε τον Σαμαρά για πρόεδρο της ΝΔ? Που πίστεψε και έγραφε για την «Ελλάδα της ελπίδας»? 

Η αλήθεια είναι ότι ενοχλεί ένα πρώην φιλικά προσκείμενο στον Σαμαρά και την ΝΔ μπλοκ να τρέχει με χίλια μακριά, αλλά τι να κάνω? Φταίω εγώ που έπεσαν οι μάσκες και φάνηκε η αλήθεια? Φταίω εγώ που το κόμμα Σαμαρά είναι μία παράταξη που ταυτίζει πλέον το έθνος με τους αριθμούς της τρόικας και την πατρίδα με της διαταγές του 4ου οικονομικού ράιχ της Μέρκελ?

Σήμερα πέρασε από την βουλή σχετική νομοθεσία που η Ελλάδα παραιτείτε του δικαιώματος που της δίνει το διεθνές δίκαιο να εξυπηρετεί πρώτα το εσωτερικό της χρέος δλδ μισθούς και συντάξεις και πλέον προτεραιότητα είναι το εξωτερικό της χρέος δλδ πλέον οι δυνάστες της χώρας έχουν το δικαίωμα να πάρουν τα χρήματα των ελλήνων για την πληρωμή του απεχθούς χρέους. Για αυτό δεν είπες τίποτα, όπως έλεγε και ο αρχηγός σου ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ.

Οι δυνάστες της χώρας λένε ανοικτά ότι τον Ιούνιο θα μειώσουν και άλλο τους μισθούς και της συντάξεις και ο αρχηγός σου δεν το αρνείται και δεν λες τίποτα, αλλά όπως και πριν ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ.
Οι τοπικές οργανώσεις και οι νεολαίες της ΝΔ μοιάζουν πλέον με φαντάσματα κάποιας πολιτικής άνοιξης αλλά και για αυτά ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ.

Οι βαρόνοι που έλεγε κάποτε ο Καραμανλής όχι απλός είναι μέσα στο κόμμα αλλά και σύμβουλοι του αρχηγού σου και γι’ αυτό ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ.

Η Ελλάδα πεθαίνει, οι έλληνες υποφέρουν, τα νέα παιδία ζητιανεύουν για εργασία, παρακαλάνε για λίγη ελπίδα στο μέλλον τους, οι γέροντες αυτής της χώρας που μετά από χρόνια σκληρής δουλείας βγήκαν στην σύνταξη και σήμερα ζητιανεύουν και παρακαλάνε στους φούρνους για βερεσέ ψωμί, για της επιχειρήσεις που κλείνουν η μία μετά την άλλη αφήνοντας ορδές ανέργων πίσω τους και όλα αυτά για ένα μνημόνιο που υπέγραψε με χέρια και με πόδια ο αρχηγός σου απλά βάζεις ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ.

Αν δεν τα γράψεις, αν δεν τα παραδεχτείς πάει να πει ότι δεν υπάρχουν? Πιστεύεις ότι δύο αράδες μπορούν να βγάλουν ψέμα αυτό που ζούμε και αυτό που βλέπουν τα μάτια μας? Είσαι λάθος, κανένα άρθρο, καμία έκθεση ιδεών και κανένα ψέμα πλέον δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια, όσα σχόλια και αν διαγράψεις και όσοι ανώνυμοι σου γράψουν θετικά σχόλια δεν ακυρώνουν την πραγματικότητα που λέγετε ζωή.

Είμαι ένας από τους πολλούς

Είμαι ένας από τους ανεξάρτητους

Μα πάνω από όλα είμαι ένας ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν θα σκύψω το κεφάλι, δεν θα προσκυνήσω κανένα, απλός θα πολεμήσω. Θα πολεμήσω μέσα από εδώ, στης πλατείες, στης καφετέριες για να μπει ένα τέλος σε αυτή την σαπίλα που μας έφερε εδώ και για να πληρώσουν όλοι όσοι υπέγραψαν το ξεπούλημα της χώρας και της ζωής μας.

ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου