Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ο κύριος Τρεμόπουλος, επικεφαλής των οικολόγων πράσινων, για τις ευρωεκλογές έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, βάση των όσων αποκάληψε σήμερα η εφημερίδα ESSPRESO και με δηλώσεις του στον REAL FM.

ΝΑ ΤΙ ΕΙΠΕ:
<< Ξέρετε πως έλεγαν την οργάνωση του Παύλου Μελά, το 1904; Ελληνομακεδονικό κομιτάτο. Ενοιωθε την υποχρέωση να βάλει έναν προσδιορισμό. Η Μακεδονία έχει μία πολυεθνική ιστορία αιώνων. Αυτή η πολυεθνική ιστορία, δεν μπορεί να μονοπωληθεί από καμία πλευρά Το Abecedar, που ήταν αποτύπωση της σλαβομακεδονικής γλώσσας, βγήκε με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου το 1924. Στην παρουσίαση αυτού του βιβλίου ήμουν και φυσικά δεν ήταν κάτι επιλήψιμο.
Εγώ δεν γεννήθηκα σε καμιά γωνιά αποστειρωμένη. Εδώ στη Βόρεια Ελλάδα, τους ξέρουμε, είναι δίπλα μας, είναι γείτονές μας, φίλοι μας, συμφοιτητές μας. Δεν μπορείς να αδιαφορήσεις για μια πραγματικότητα. Υπάρχει μειονότητα στη Θράκη, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν άλλη εθνική συνείδηση. Δεν σημαίνει ότι εμείς θα τους εξοντώσουμε. Δεν θα κάνουμε κανένα καινούριο Μακεδονικό Αγώνα. Αρα λοιπόν, πρέπει κανείς να διαλέξει. Ή θα είναι με αυτούς οι οποίοι θέλουν εθνική εκκαθάριση, ή τη λογική της συνύπαρξης>>

Το κόμμα των οικολόγων με το να μαζέυει ψήφους διαμαρτηρίας θα στείλει τον κ. Τρεμόπουλο στην ευρωβουλή για να υπερασπιστη τα εθνικα μας θέμματα!!!!
Ο κ. Τρεμόπουλος όχι μόνο δεν θα υπερασπιστή τα Ελληνικά συμφέροντα αλλά θα είναι εναντίον τους, εκμεταλευομενος μια ψήφο διαμιρτηρίας κυρίος των νέων, παίζει ένα επικύνδινο παιχνίδι σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων αλλα και των εθνικών μας διεκδηκίσεων. Μεταξύ άλλων ο κύριος Τρεμόπουλος είναι υπέρ της αναγνώρισεις των υποτιθέμενων << τσάμιδων >> και της << τσάμικης >> μοινότητας όπως επίσεις και στην αναγνώρισει τούρκικης μοιονότητας στην Ελλάδα.

Αυτόν θελέτε να στείλετε στην ευρωβουλή?
Αυτό το κόμμα αξίζει να πάρει την όποια ψήφο διαμαρτηρίας σας?
Κ. Τρεμόπουλε το μόνο που έχω να πώ προς εσάς είναι οτι είναι ντροπή να έχουμε άτομα σαν και εσάς και μάλιστα για να μας εκπροσωπούν στην ευρώπη, αλλά αν δούμε την ιστορία μας, πάντα υπήρχε και ένας εφιάλτης, είναι ανάγκη να έχουμε και τώρα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου