Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο......ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Στο αποψινό ντιμπέϊτ ο Κώστας Καραμανλής ήταν ο νικήτης αφού σε όλες της ερωτήσεις που του έθεσαν η δημοσιογράφοι απάντησε χωρίς υπεκφυγές, ειλικρινά και με αποφασιστικότητα.
Για άλλη μια φωρά τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να βάλει νέους φόρους εκτός και αν χειροτερέψουν τα πράγματα αλλά δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδια του. Απάντησε ειλικρινά για το βατοπαίδι και τόνισε οτι η Νέα Δημοκρατία κάνει υπέυθυνη πολιτική με γνώμονα το καλό της Ελλάδας.

Απο την άλλη ο κύριος Παπανδρέου έλεγε και ξαναέλεγε περι τα πράσινης ανάπτυξης σε όλες της ερωτήσεις και για πρώτη φορά μας είπε και που θα βρεί τα χρήματα για να την πραγματοποίηση της πράσινης ανάπτυξης.... θα πάρει δανικά.... δλδ θα μεγαλώση το δημόσιο χρέως. Σε όλες της ερωτήσεις γενικολογούσε χωρίς να δείνει απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθεταν, δεν μπόρεσε ( ως συνήθως ) να γίνει πιστευτός και να δείξει οτι έχει πρόγραμα αλλά και γνώση της πραγματικότητας.

Ο κύριος Αλαβάνος με εριστική στάση και με απαντήσης χωρίς ουσία και μονίμος εκτός θέματος μόνο κακό έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ και στο Αλέξη Τσίπρα και μάλλον τα ποσοστά τους θα πάνε ποιο κάτω.

Ο κύριος Καρατζαφέρης με άμεσες απαντήσεις έδειξε και αυτός ειλικρινής και έτοιμος να απαντήση την όποια ερώτηση του έθεταν. Σίγουρα κέρδισε πόντους.

Η κυρία Αλέκα Παπαρήγα δεν ξέφυγε απο την γραμμή του ΚΚΕ αν και η απαντησή της οτι δεν δέχετε να γίνει κανείς έλεγχος στα βιβλία του ΚΚΕ την έκανε να χάση πάρα πολούς πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου