Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Απο το πρωί δημοσιογραφικοί κύκλοι προσπαθούν να περάσουν μία εικόνα του Κώστα Καραμανλή για χθές το βράδυ ότι τον άφησαν μόνο του και ότι ήταν σε απελπιστική κατάσταση, αυτό όμως δεν είναι πραγματικότητα, ο πρωθυπουργός μετά τα πρώτα αποτελέσματα που ήταν κλοτσία στα αρχ..α και όχι απλός χαστούκι, αποφάσησε να μείνει μόνος μόνο με τους απόλυτα στενούς του συνεργάτες που τους εμπιστέυεται τυφλά, κ. Αγγέλου και κ. Ανδριανό.
Πλέον ούτε Σουφλίας, ούτε Ντώρα ούτε κανείς δεν μπορεί να τον επιρεάση τώρα ποια, πλέον ο Κώστας Καραμανλής είναι απρόβλεπτος μόνο αυτός και οι πάρα μα πάρα πολύ στενοί του συνεργάτες έχουν γνώση των σκεψεών του. Ο Καραμανλής από την στιγμή που έμαθε το αποτέλεσμα έπιασε και το μήνυμα που του έστειλαν οι νεοδημοκράτες και το έπιασαν πάρα πολύ καλά και τα μεγαλοστελέχοι της ΝΔ, φένεται εξάλου και στο βλέμα της κυρίας Μπακογίαννη όταν φέυγει απο την ρηγίλλης.
Το οτι τώρα είναι απρόβλεπτος τρομάζει και το ΠΑΣΟΚ γιατί ξέρουν οτι μπορεί να το φέρει τούμπα το παιχνίδι, ο Καραμανλής πλέον είναι μόνος εναντίον όλων και εσωτερικών και εξωτερικών αντιπάλων, πολλά παίζουν για το τι θα κάνει μερικά απο αυτά είναι:

1. Συνέδριο για επανεκλογή του απο την βάση της ΝΔ ώστε να αποδυναμώση τους εσωτερικούς του αντιπάλους. βλέπε Ντώρα
2. Ολικό ανασχηματισμό βγάζωντας ακόμα και τους Σουφλία και Ντώρα απο την κυβέρνηση.
3. Να κάνει συμφωνία με το ΛΑΟΣ για την λαθρομετανάστευση ( άλλο ένα μήνυμα απο της εκλογές ) με αντάλαγμα ψήφο εμπιστοσίνης ώστε να δίωξει βατοπαιδινούς και παυλίδη.
4. Να κάνει εκλογές τον Σεπτέμβρη για να της χάσει και να καθαρίσει την ΝΔ και σε ένα χρόνο να ξαναγίνει κυβέρνηση.
5. Να διαλύση το κράτος ΠΑΣΟΚ στης δημόσιες υπηρεσίες και να ξηλώση όλους τουσ διοικητές οργανισμών και υπουργίων.
6. Να πάει κόντρα στης επιταγές της Ε.Ε. για την οικονομία και να μην βάλει άλλους φόρους.
7. Να φορολογήση την μεγάλη ακίνητη περιουσία, τα μεγάλα κέρδη των τραπεζών αλλά και την περιουσία της εκλλησίας.
8. Κατα μέτοπον σύγκρουση με τους μεγαλοεκδώτες και να βγάλει όλο τον φάκελο siemens στην επιφάνια.

Όπως καταλαβένεται ο Κ. Καραμανλής πλέον δεν μπορει να προβλευθεί, είναι όμως δεδομένο ότι θα αλλάξει πολλά, πάνω απο το συμφέρων της Ελλάδας δεν βάζει τίποτα άλλο και θα το παλέψει, δεν θα αφήσει την χώρα για άλλη μια φωρά στα χέρια αυτών που την κατέστρεψαν, απο εδώ και πέρα θα δείτε έναν άλλο Καραμανλή. Τώρα είναι η ώρα του πραγματικού Καραμανλή.

3 σχόλια:

  1. Για να δούμε. Η αλήθεια είναι πως η περίοδος χάρητος τελείωσε. Όσο έπαιξαν κάποιοι, έπαιξαν. Αν ο Καραμανλής έχει τα κότσια να αλλάξει τότε δεν πρέπει να αργήσει. Και να μην φοβάται γιατί ο κόσμος της ΝΔ είναι μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειναι
    να έχουμε απρόβλεπτες αντιδράσεις
    (αυτοχειριασμούς ή αυτομαστιγώματα)
    ΟΧΙ ΜΩΡΕ
    δεν το θέλουμε...
    γι' αυτό
    σας καλούμε
    να τον προσέχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι που τα γράφεις, φίλε, μόνο τιμή δεν κάνεις στον Καραμανλή!!! Μάλλον για... "μαστουρωμένο" τον παρουσιάζεις... Τι να πω... Αφού εσύ το "μήνυμα" το κατάλαβες (δηλαδή πως... φταίνει η Ντόρα και ο Σουφλιάς, οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της Κυβέρνησης...), ευτυχώς που ο Καραμανλής δεν ακούει κανένα όπως λες... Γιατί αν άκουγε κάποιους σαν και σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή