Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΔ !

Τελικά αντί το αποτέλεσμα τον εκλογών να μας κάνει να δούμε τι φτέει και ο λαός της ΝΔ μας έδωσε τόσο δυνατό χαστούκι, έκανε βουλευτές και οπαδούς της παράταξης να χωριστούν στα δύο. Οι βουλευτές της ΝΔ έχουν χωριστεί σε δύο μερίες, οι βουλευτές που εκπροσωπούν την Λαϊκή Δεξιά και οι Βουλευτές που εκροσωπούν την Κεντροδεξιά, μέσα σε όλα αυτά και μέσα απο μπλόκς οι οπαδοί έχουν χωριστεί και αυτοί σε δύο μερίες.
Σήμερα περισότερο απο ποτέ άλλοτε ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να επανατοποθετήση την ιδεολογία της ΝΔ, γιατί όλο αυτό το θέμα μας δείχνει ότι η ΝΔ αυτή την στιγμή δεν έχει μία ιδεολογική βάση, γιατί και οι μέν αλλά και οι δέν έχουν δίκιο σε ότι λένε αλλά βάση τις ιδεολογικής τους προσέγγισης. Μέσα σε όλα αυτά ο Γ. Καρατζαφέρης με το ΛΑΟΣ έχοντας ως βάση την ιδεολογία της Λαϊκής Δεξίας με το τρίπτιχο Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια έχει εμβολίση, για τα καλά, το δεξιό μέρος της ΝΔ και τα ιστορικά της στελέχοι αλλά και την βάση της ΝΔ δλδ αυτούς που από πάππου προς πάππου ήταν με τον εθνάρχη μας απο εποχή ΕΡΕ αλλά και μεταπολύτευσης.
Απο την άλλη το κέντρο της ΝΔ δέχετε απανοτά και ανεπανόρθοτα χτυπήματα απο τους εκφραστές του, Ρουσόπουλος ( Πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ )με το βατοπαίδι, Κυρίακος Μητσοτάκης με τα δώρα της siemens, Ντώρα Μπακογίαννη με την υπόθεση Καραβέλα, Τατούλη με την αντινεοδημοκρατική του συμπεριφορά και Αβραμόπουλος με τα τραγικά του λάθη στην υγεία και τους μυστικους του δείπνους.
Η ΝΔ και ο Κώστας Καραμανλής τελικά έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα εντός των τοιχών του κόμματος που αν δεν βρεθεί λύση άμμεσα ισώς γίνει Δούριος Υππός για τον ίδιο και την παράταξη. Τουλάχιστον όλοι εμείς που μοχθούμε για το καλό της ΝΔ ας κατεβάσουμε τους τόνους γιατί όλοι έχουμε δίκιο και έχουμε δίκιο γιατί άλλο να είσαι Δεξιός άλλο Κεντροδεξιός άλλο Κεντρόος και άλλο Ακροδεξιός.

1 σχόλιο:

  1. Έχουμε πάρει την κάτω βόλτα τα πράγματα δεν ειναι καθουλου καλα κια πρεπει να αρχίσει τι ξεσκαρτάρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή