Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΝΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ


Μετρούν, μετρούν αλλά η βάση της ΝΔ τους χαλάει τα σχέδια και της ελπίδες, αυτό είναι μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα που βγάζουν στο επιτελείο της Ντώρας, μέσα στους μηχανισμούς, στους βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος η κ. Μπακογίαννη πράγματι έχει ένα ρέυμα, όχι μεγάλο αλλά έχει, αλλά στην βάση των οπαδών της ΝΔ τα πράγματα είναι τραγικά.
Ενά μεγάλο μέρος απο τους οπαδούς της ρίχνει της ίδιες ευθύνες όσες και στον Γ. Σουφλία, ένα άλλο δεν θέλει με τίποτα επιστροφή σε εποχές Μητσοτάκη, έχει πάρα πολύ λίγο ρέυμα και γι'αυτό όσο πάμε προς το συνέδριο θα βγούν και γκάλοπ που την θέλουν δημοφιλέστερη ανάμεσα όχι μονο στους νεοδημοκράτες αλλά και στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ.
Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι η Ν. Μπακογίαννη με τον μόνο που κοντράρετε στα ίσα είναι ο Δ. Αβραμόπουλος, απέναντι σε Α. Σαμαρά ή Α. Σπηλιοτόπουλο τα ποσοστά της στην βάση είναι αποκαρδιοτικά. Ένα μειονέκτιμα όμως που έχει απέναντι στο Δ. Αβραμόπουλο είναι ότι η φυγή πολλών παραδοσιακών νεοδημακρατών προς το ΛΑΟΣ ή προς όποιο άλλο κόμμα παρουσιαστή απο πιθανή διάσπαση σε περιπτόση νίκης της είναι γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου