Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

Ενώ έχουν αρχίσει η διεργασίες για το συνέδριο της ΝΔ πολύ βουλευτές, στελέχοι και πολιτευτές της παράταξης δηλώνουν παντού για τν ανάγκη να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος απο την βάση της νέας δημοκρατίας και όχι απο ένα συνέδριο 5000 ατόμων, που κανείς δεν ξέρει αν στήριξαν και ΝΔ στης εκλογές.
Πρώτος απο τους υποψήφιους που υποστήριξε την εκλογή προέδρου απο την βάση είναι ο Δ. Αβραμόπουλος, ενώ σύμφωνος με αυτή την θέση είναι και ο Α. Σαμαράς αλλά και οι πιθανοί υποψήφιοι Β. Μεϊμαράκης και Α. Σπηλιοτόπουλος, απο την άλλη αν υπάρξει ομοφωνία μεταξή όλων αυτών η Ν. Μπακογίαννη θα συμφωνήσει αφού θα είναι αδύνατο να είναι η μόνη που θα πεί όχι.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Η ΟΝΝΕΔ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

    ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ?

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΗΧΗΣΗ-ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?

    ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ή ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

    Ή ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο η κάλπη σε όλη την Ελλάδα θα εξασφαλίσει την ενότητα του κόμματος Τελεία και παύλα.
    Όχι άλλοι βαρώνοι και τζάκια κουραστήκαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή