Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Από το μεσημέρι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ άρχισε το έργο της άρα και έμεις μπορούμε να αρχίσουμε την αντιπολίτευση. Θα πούν μερικοί ότι ακόμα δεν ορκίστηκαν και άρχισε η γκρίνια? αφού και ο george άρχισε στραβά αρχίζουμε και εμείς να τα λέμε, τι το περάσατε εδώ mega? και αρχίζω από τα πιο μικρά λάθη και θα πάω και στα πιο μεγάλα.
Έγκλημα 1ον: Κατάργηση του υπουργίου τουρισμού και του υπουργίου ναυτιλίας, η Ελλάδα είναι μία χώρα της οποίας η οικονομία βασίζετε στο μεγαλύτερο μέρος της στον τουρισμό, άρα σε μία χώρα όπως η Ελλάδα πρέπει να υπάρχει ένα υπουργείο το οποίο θα ασχολείται με το μοναδικό κερδοφόρο προιόν της. Ο George όμως πήρε της ιστορική απόφαση να το καταργήση σε μία εποχή που ο τουρισμός στην Ελλάδα περνάει κρίση και με συμαντικότερο αντιπαλό της στο θέμα του τουρισμού να είναι η Τουρκία!
Ένα άλλο ζωτικής σημασίας υπουργείο το οποίο το κατάργησε είναι το ναυτιλίας, όταν το 50% της χώρας περίπου αποτελείται απο νησία και ένα μεγάλο μέρος της νησιοτικής ελλάδας ζεί απο την ναυτιλία και ανεφοδιάζεται απο αυτήν, ο George το θεώρησε αχρείαστο και άνευ σημασίας. Επίσεις να αναφέρω ότι ο ελληνικός στόλος τον επιβατικών πλοίων θέλει σε ένα μεγαλό μέρος ανανέωση και εκμοντερνισμό, θέλει μεγάλη προσοχή για να πληρούν μεγάλα στάνταρ ασφαλείας και για να μην έχουμε και άλλους αγούδιμους.
Έγκλημα 2ον: Κατάργηση των εθνικής σημασίας υπουργείων Μακεδoνίας - Θράκης και Αιγαίου. Εδώ νομίζω οτι δεν χρειάζεται να πώ πολλά, καταλαβένει κανείς έυκολα για ποία εθνικά θέμματα είναι σημαντικά, έστω και σημασιολογικά. Ένα παράδειγμα μόνο θα πώ για να καταλάβετε, άν στο google βάλεις για αναζήτηση την λέξει macedonia το πρώτο που βγάζει είναι το ελληνικό υπουργείο Μακεδoνίας Θράκης. To ίδιο και το υπουργείο αιγαίου, ένα αιγαίο το οποίο διεκδικούν οι Τούρκοι και θέλουν να στείλουν ερευνιτικό πλοίο για να ψάξει για πετρέλαιο σε ελληνικα χωρικά ύδατα.
Έγκλημα 3ον: Έδωσε υπερεξουσίες σε υπουργούς, όταν κάνεις 3 υπουργεία σε 1 τότε και ο υπουργός που βάζεις γίνεται πανίσχυρος και επικίνδυνος για της γνωστές στο βαθύ πασοκ ρεμούλες, όπως και να μην τα βγάλει πέρα ο άνθρωπος με 3 υπουργεία στην ευθύνη του, για να μην πάω και στη γραφιοκρατία που θα υπάρχει.
Όπως βλέπετε αν το θέμα το δείς εκτός της σκοπίας του Mega και των γνωστων εκδοτικών οίκον τότε βλέπεις ότι η πρωθυπουργία του George Papandreou δεν ξεκίνησε καλά

1 σχόλιο:

  1. to ypourgeio emporikhs nautilias ektos apo ta epivatiga perilambanei kai thn forthgo nautilia pou einai 1h ston kosmo me thn meegaluterh syneisfora sto aep ths xwras mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή