Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ.


Το πρώτο θα είναι η ίδρυση του Κ.Ε.Π. αυτο όμως που δεν θα πουν είναι το ποίος έσπρωξε εκεί το Δ.Αβραμόπουλο, ποία κέντρα που έχουν σχέσει με την οικογένεια? τι του είχαν πεί και δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να πάψει να υπάρχη το Κ.Ε.Π.? Δεν ξέρετε τιποτα για το έγκλημα? αν δεν με απατά η μνήμη μου το στρατόπεδο μητσοτάκη δεν είχε πει ούτε κουβέντα για το θέμα, πολύ φιλικά το έβλεπε, βεβαια μέσα σε λίγο καιρό, τι καιρό μερες, οταν το Κ.Ε.Π. δεν έδειχνε να έχει τύχη το άφησαν μόνο του, μαζί και τον Δημήτρη.
Δέυτερον, το 2000 και η τυρόπιτα, θα πούν οτι στην δύσκολη μάχη αυτός δεν στηριξε την παράταξη, ποίος όμως δεν τον άφησε? τι ήθελαν να καταφέρουν? Δημήτρη νομίζω ήρθε ο καιρός να τα πείς έξω απο τα δόντια.
Βέβαια επειδή μπορεί να μιλήσει ίσως την γλιτώση, αλλά αν τον χτυπήσουν ένα ειναι το σίγουρο οτι θα ανταποδώση, μπορεί να τον έχουν έυκολο αντίπαλο αλλά δεν είναι, έχει πολλούς φίλους και πολλές συμπάθειες στον κόσμο της ΝΔ.
Ο Αβραμόπουλος έχει δώσει μάχες και είναι ένας καλός στρατιώτης της παράταξης, μπορεί να βάλει το κόμμα πάνω στης βάσεις του και να το κάνει ξανά ένα λειτουργικό κόμμα με σταθερότητα.
Και μία παρότρυνση προς τον Δημήτρη, μην είσαι τοσο διπλομάτης πέστα επιτέλους χύμα και τσουβαλάτα, αγρίεψε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου