Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΔ

Ο κύβος ερρίφθει, εκλογές προέδρου απο τον λαό της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μένει πρόεδρος μέχρι της 6 Δεκέμβρη όπου ο απλός νεοδημοκράτης θα πάρει την απόφαση για τον αυριανό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Καραμανλής απο εχθές το βράδυ είπε πάμε στην βάση αλλά όχι μετά απο μήνες, αλλάζουμε το καταστατικό και μέσα σε 15-20 μέρες η εκλογή, στην ουσία αποδέχθικε την πλατφόρμα Αβραμόπουλου-Σαμαρά, βέβαια υπήρχαν και αντιδράσης που έλεγαν να γίνει με άλλη πλατφόρμα ( βλέπε Μπακογίαννη ).
Όμως ο Καραμανλής το είχε πάρει απόφαση και όπως ήταν φυσικό η κ. Μπακογίαννη απο της πρώτες πρωινές ώρες άλλαξε το τροπάριο λέγοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ( συνέντευξη στον Real FM ).
Κάτι άλλο που έμαθα και το λέω με κάθε αποφύλαξη, ο Κώστας Καραμανλής δεν άλλαξε γνώμη μόνο σε αυτό, άλλαξε εντελός και την άποψή του για το ποίος θα πρέπει να είναι ο επόμενος πρόεδρος, "δεν θα στηρίξει την ντόρα" όπως μου είπαν, το ποιον δεν μου είπαν αλλά όχι ντόρα, όλα αυτά τα λέω με μεγάλη επιφύλαξη γιατί με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου