Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΣΑΜΑΡΑΣ

Μετά την ομιλία του Κ.Καραμανλή η Ν.Δ. πάει σε συνέδριο, ακόμα και τώρα αλλά και της επόμενες μέρες στελέχοι αλλά και μέλοι του κόμματος προσπαθούν να άλλαξουν γνώμη στον πρόεδρο και να ξαναβάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος σε άλλη περίπτοση ο Α.Σαμαράς θα είναι μάλλον ο επόμενος πρόεδρος αφού το μητσοτακέικο μαυρίστικε απο τους νεοδημοκράτες, όπως και ο Αβραμόπουλος, δεν αποκλείετε όμως και η έκπληξη με 4 υποψήφιο. Της επόμενες μέρες περισότερα.

3 σχόλια:

  1. Εγω λεω αν όχι ο Καραμανλής τοτέ ο
    Σαμαράς . για τον 4ο δεν ξερω εξαρταται ποιος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήθελα αρχηγό τον Σαμαρά θα ψήφιζα Πολιτική Άνοιξη. Έξω οι προδότες από το κόμμα. Όχι και να τους επιβραβεύουμε κιόλας. Ε Λ Ε Ο Σ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαμαράς είναι η μοναδική λύση, τώρα αν θέλουμε να κοιτάμε πίσω κακό του κεφαλιού μας. Δεν υπάρχει καιρός για πολυτέλειες όταν υπάρχει ένα κόμμα με 5,5% παραπλεύρως με δυναμική αν σπρώξουν την Μπακογιάννη-Μητσοτάκη στην αρχηγεία να φταση το 15% αβλεπί, καλό θα είναι να αφήσουμε τις παρελθοντολαγνίες και να δούμε πως θα ορθοποδήσει η Ν.Δ. Ο αρχηγός πρέπει να είναι ο καλλίτερος και στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει άλλος από τον Σαμαράς που να έχει τα περισσότερα προσόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή