Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα, σε μία ιδιαίτερα ευτυχή μέρα για μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία που είχαμε στη διάρκεια του ιδιότυπου αυτού προεκλογικού αγώνα.

Ήταν ένας αγώνας δύσκολος αλλά πανέμόμορφος. Και όχι μόνο επειδή είχε την χθεσινή κατάληξη. Αλλά κυρίως επειδή αυτός στη διάρκειά του έγινε ταξίδι συναρπαστικό και σημείο συνάντησης, επικοινωνίας, αγωνιών, ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών και κοινού αγώνα με χιλιάδες φίλους, παλαιότερους και νεότερους από όλη την Ελλάδα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προσέλθουν στις κάλπες, σύμφωνα με τα στοιχεία μας περίπου 200.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας, σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Η προσέλευση δημιουργεί νέα δεδομένα σε όλο το ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Και γεμίζει με ευθύνες όλους τους εμπλεκόμενους.

Στο ταξίδι αυτό, πολύτιμα σημεία αναφοράς ήσασταν όλοι εσείς, οι άνθρωποι του Τύπου. Με την κριτική, τις γνώμες και τις απόψεις σας και κυρίως με τη δυνατότητα προβολής των δραστηριοτήτων μας, που δώσατε, μάς βοηθήσατε σημαντικά ώστε να πορευτούμε σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Τα στελέχη του Πολιτικού

Γραφείου Θεσσαλονίκης

Του Αντώνη Σαμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου