Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Αγαπητοί μας φίλοι,
Νεοδημοκράτες, νεοδημοκράτησες,
Συνοδοιπόροι μπλόγκερς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο καρδίας για τον αγνό αγώνα μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ που βρεθήκαμε δίπλα δίπλα σε αυτήν την μάχη, μία μάχη κόντρα στα ΜΜΕ, κόντρα στους μηχανισμούς, κόντρα στο ρέυμα. Στης 5 Οκτωβρίου ξεκινήσαμε σαν ενοχλητικές φωνές στα σχέδια των μηχανισμών, μας έβλεπαν σαν ένα αστείο, σαν μια ομάδα περιθωριακών δεξιών.
Μέρα με την μέρα όμως όλοι εσείς που μας διαβάζετε κάνατε την φωνή μας ποτάμι ελπίδας και την βγάλατε προς τα έξω, συμετείχατε με τα καθημερινά σας mail, τα σχόλια σας και τα άρθρα που μας στέλνατε και μας δυναμώσατε τόσο που ούτε και τα ΜΜΕ μπορούσαν να καλύψουν την φωνή μας και το ποτάμι μεγάλωνε.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι σας δώσαμε και εμείς ένα λόγο για να αντισταθείτε σε όλους αυτούς που απο την πρώτη στιγμή ήθελαν να κλείσουν την φωνή της βάσης, σε όλους αυτούς που αντι για την κάλπη σας ήθελαν την κυριακή στο σπίτι σας να πίνετε τον καφέ σας. Θέλουμε να πιστέυουμε ότι σε αυτή την μαζική συμμετοχή βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι, γι'αυτό τον λόγο σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευθήκατε.
Συνοδοιπόροι μας μπλόγκερς, ξέρω ότι όλο αυτό τον καιρό δώσαμε με όλοι μας, την καρδία μας σε αυτόν τον αγώνα, όπως και εμείς έτσι και εσείς ξέρετε ότι εχθές κερδίσαμε μία μάχη που στην αρχή ήταν χαμένη και όμως κερδίσαμε, έτσι απο σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα όχι απλά για μία μάχη αλλά για ένα πόλεμο, ένα πόλεμο για να κάνουμε την Νέα Δημοκρατία πάλι μεγάλη, ένα πόλεμο για να μην αφήσουμε το ποτάμι να ξεφουσκώση, ένα πόλεμο απέναντι στην κυβέρνηση του Γίωργου Παπανδρέου και του Θεόδωρου Πάγκαλου.
Σε αυτό το πόλεμο ας συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, με το ίδιο πάθος, με την ίδια θέληση, για άλλη μία φορά μας έχουν για χαμένους, ας τους δείξουμε λοιπόν ότι μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη μία φορά. Για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό των Ελλήνων.
Ελπίζουμε ότι όλοι όσοι μέχρι σήμερα μας τιμήσατε με εμπιστοσύνη θα συνεχίσετε να μας την δίνετε, θα συνεχίσετε να μας τιμάτε και να μας στέλνετε την γνώμη σας και εμείς θα συνεχισούμε να σας δινουμε το βήμα για να τα πείτε.

Σας ευχαριστούμε όλους
ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου