Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς θα φτάσει το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Από τις 10.30 έως τις 11.15 το πρωί θα έχει συναντήσεις στο «Μακεδονία Παλάς» με στελέχη και μέλη της Δ.Α.Κ.Ε. Στις 11.30 π.μ. θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς αποδέχθηκε πρόσκληση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, που του απευθύνθηκε «προκειμένου να ξεναγηθήτε στην “Κρύπτη του Μακεδονικού Αγώνα” και στο Εκκλησιαστικό Μουσείο μας. Εάν έχετε χρόνο να ανταλλάξωμεν μερικές απόψεις για τον ιερό τόπο μας, την Μακεδονίας μας, που είναι αιώνια και πάντα Ελληνική», όπως αναφέρεται στην πρόσκλησή του.

Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το σταντ της οργάνωσης «Αγάπη», που έχει στηθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Βίας εναντίον Γυναικών, στον πεζόδρομο της Ικτίνου. Εκεί θα ενημερωθεί από την εκπρόσωπο της οργάνωσης, βουλευτού Θεσσαλονίκης κ. Έλενας Ράπτη, για την πρωτοβουλία της οργάνωσης να ενημερώσει τους Θεσσαλονικείς για το πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου στις 2.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τα μέλη της Διοίκησης της ΝΟΔΕ, στα γραφεία της. Στις 3 μ.μ. θα συναντηθεί με τον Νομάρχη Κοζάνης στο κτίριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Στις 3.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση μελών και φίλων της Ν.Δ. στον κινηματογράφο «Ολύμπιον».

Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει στην συγκέντρωση των φίλων και μελών της ΝΔ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» της Δ.Ε.Θ.


ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Η συγκέντρωση των φίλων και μελών της ΝΔ με ομιλητή τον Αντώνη Σαμαρά θα είναι, σύμφωνα με τα στελέχη του Πολιτικού Γραφείου Θεσσαλονίκης, η πιο ενθουσιώδης και μαζική από όσες έχουν διοργανωθεί ποτέ στο πλαίσιο αυτής της προεκλογικής διαδικασίας.

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη νεολαία και το κλίμα που αυτή μπορεί να δημιουργήσει, καθώς, όπως τόνισε και σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, η πορεία προς την εκλογή και η ίδια η εκλογή είναι «μία γιορτή της Δημοκρατίας, μία γιορτή της Νέας Δημοκρατίας».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλούμε όλα τα ΜΜΕ να δημοσιοποιήσουν ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων προσέλθουν στο «Βελλίδειο» έχει προβλεφθεί δωρεάν πάρκινγκ στους χώρους της ΔΕΘ. Όσοι έλθουν με τα αυτοκίνητά τους θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την «Πύλη Εμπορίου» της ΔΕΘ.

ΥΠΕΡ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΤΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Επτά πρώην βουλευτές της Ν.Δ. από τη Μακεδονία, με κοινή τους δήλωση, τάσσονται στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά. Όπως τονίζουν σε αυτήν, στηρίζουν Αντώνη Σαμαρά γιατί κατά την άποψή τους ο μεσσήνιος πολιτικός μπορεί να αναδιοργανώσει τη Ν.Δ. και με όπλα το ιδεολογικό του στίγμα να κάνει και πάλι ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Τη δήλωση υπογράφουν οι πρώην βουλευτές κ.κ. Γ. Κοσιντζίδης (Σερρών), Δημ. Στάμος (Χαλκιδικής), Ευάγγ. Σουσουρογιάννης (Πιερίας), Γ. Παπαδόπουλος (Κοζάνης), Χαράλ. Παπαδόπουλος (Κιλκίς), Κων. Μαυρής (Φλώρινας), και Γ. Μούτσιος (Α’ Θεσσαλονίκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου