Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ?

Διαβάζουμε για τις δηλώσεις που είχε κάνει την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008, ο Βύρωνας Πολύδωρας στο περιστύλιο της Βουλής προς δημοσιογράφος.

Ο ηθικοπατριωτισμός

Ο βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας Αθηνών και πρώην υπουργός της Ν.Δ. μιλώντας σε πηγαδάκι δημοσιογράφων χθες το μεσημέρι στο περιστύλιο της Βουλής υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει απολέσει σίγουρα το ένα πλεονέκτημα που είχε, «τον ηθικοπατριωτισμό», ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο που είναι «η συνέχεια». Αναφερόμενος στο πρώτο στοιχείο ο κ. Πολύδωρας έβαλε στο στόχαστρό του την κ. Μπακογιάννη λέγοντας με έμφαση: «Είδατε πουθενά την κ. Ντόρα Μπακογιάννη να στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια του σμηναγού Ηλιάκη για να μιλήσει για των ηρωισμό του; Ή μήπως σε ψήφισε κανείς για να ερμηνεύεις τα συμφέροντα του Ερντογάν και του Γκρόγια; (σ.σ.: Γκρούεφσκι)».

http://digital.tanea.gr/Default.aspx?d=20080918&nid=9839192

Ελευθεροτυπία της 18/09/2008

Και κατά Ντόρας

Αναφερόμενος στο κόμμα του είπε ότι το διέκριναν δύο στοιχεία τα οποία απώλεσε: το ηθικοπατριωτικό και η συνέχεια. Προς επίρρωση της εκτίμησής του αυτής, έθεσε το ερώτημα – καρφί προς την υπουργό Εξωτερικών: «Είδατε πουθενά την Ντόρα Μπακογιάννη να στέλνει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια του σμηναγού Ηλία Ηλιάκη για τον ηρωισμό του;» Και πρόσθεσε: «Αντ’ αυτού, ερμηνεύουμε τα συμφέροντα του Ερντογάν και του Γκρόγια (εννοώντας τον Γκρούεφσκι). Σε ψήφισε κανένας εσένα να ερμηνεύσεις τα συμφέροντα αυτών των δύο;»
Κύκλοι της υπουργού Εξωτερικών, σχολιάζοντας την αιχμή που άφησε εις βάρος της ο Β. Πολύδωρας, έλεγαν ότι η υπουργός πήγε στην κηδεία του Η. Ηλιάκη και τόνισε ότι «έδωσε τη ζωή του για την Ελλάδα».
citypress-gr.blogspot.com
Ο Βύρων Πολύδωρας άφησε ακόμη αιχμές για την εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντάς την υποτελή στον κ. Ερντογάν.
Φαρμακερά βέλη κατά της ηγεσίας της ΝΔ εξαπέλυσε ο Βύρων Πολύδωρας. Μιλώντας με δημοσιογράφους στο Περιστύλιο της Βουλής, εξέφρασε τα παράπονα πολλών συναδέλφων του της κυβερνητικής παράταξης για τον παραγκωνισμό τους.
Ο πρώην υπουργός αφού χαρακτήρισε προκλητικά τα όσα έγιναν στην υπόθεση του Βατοπαιδίου, τόνισε ότι οι εκλογές δεν έφεραν καμία αλλαγή, διότι απλώς, «τα λαμόγια διατηρήθηκαν στο σύστημα».

http://troktiko.blogspot.com/2008/09/blog-post_7199.html

Ω, ρε ξεσάλωσε ο Βύρων Πολύδωρας. Και τώρα τι πρέπει να κάνει ο Καραμανλής, να χαρεί ή να στενοχωρηθεί; Ο Πολύδωρας λέει ότι η Ντόρα είναι υποτελής του Ερντογάν! Αυτή δηλαδή είναι βόμβα δεν είναι δήλωση. Εδώ μιλάμε για τα εθνικά μας συμφέροντα και η υπουργός εξωτερικών γίνεται στόχος του πρώην κορυφαίου υπουργού. Ο Πολύδωρας όταν μιλάει πετάει και μια ρουκέτα και αυτή την φορά βρήκε στόχο. Ήταν η Ντόρα. Άκου να σε πούνε υποτελή της Τουρκίας. Μέχρι και αγωγή χωράει, εκτέλεση στα 11 βήματα του στρατηγού ανέμου και όλα τα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου