Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Στο πλαίσιο της εσωκομματικής διαδικασίας για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δεν υπήρξε αρκετός χρόνος για τη συζήτηση σημαντικών θεμάτων, όπως το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή.
Είναι σαφές, όμως, ότι τα κόμματα της Ευρώπης, από όλο το πολιτικό φάσμα, ανάγουν πλέον τα ζητήματα αυτά σε θέμα πρώτης προτεραιότητας. Αυτή η τάση όχι μόνο δεν θα αναστραφεί, αλλά θα ενισχυθεί το επόμενο διάστημα.
Με τον Αντώνη Σαμαρά είχα πολλές και συστηματικές συζητήσεις τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και πρόσφατα σχετικά με περιβαλλοντικά θέματα, με έμφαση ιδιαίτερα στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και της απώλειας της βιοποικιλότητας.
Με βάση το ενδιαφέρον του αυτό για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τις θέσεις του για την πολιτική προοπτική της Νέας Δημοκρατίας και τον κοινωνικό φιλελευθερισμό πιστεύω ότι η ανάδειξη του Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος αποτελεί την καλύτερη επιλογή

2 σχόλια:

  1. Όλοι οι αυτουργοί της συντριβής μας στις 4 Οκτωβρίου θα είναι μαζεμένοι στην πλατεία Κοτζιά την Παρασκευή:
    Ντόρα, Σουφλιάς, Κεφαλογιάννης, Βαρβιτσιώτης, Μεϊμαράκης, Παυλόπουλος, Βουλγαράκης, Παπαθανασίου, Πολύδωρας, Κακλαμάνης, Φάνη Πάλλη, Δούκας, Κιλτίδης, Μαρκογιαννάκης, Μαγγίνας, Κοντός, Καλατζάκου, Κασσίμης και ούτω καθεξής.
    Στο πλευρό της αυτοκράτειρας Θεοδώρας και τιμής ένεκεν για τη συνεισφορά τους στον αγώνα κατά του Κώστα Καραμανλή θα παρευρίσκονται και ο Χατζηνικολάου, ο Ρίζος, ο Πρετεντέρης, ο Πασαλάρης, η Τρέμη και ο Ευαγγελάτος.
    Η ΡΙΖΙΚΗ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    Ερώτηση:
    Εάν η κοινή λογική λέει ότι "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις", τί λέει για την ομάδα που χάνει; Πάλι δεν την αλλάζεις;
    Η λογική του απόλυτου παραλόγου.
    Ιλλιγγιώδεις θα είναι οι προοπτικές της Νέας Δημοκρατίας με τη Θοδώρα!
    Θα κυβερνάει ο Γιωργάκης μέχρι να βαρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή