Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΚΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ ΥΠΕΡ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ









Υπέρ της υποψηφιότητας Σαμαρά τάχθηκε η ευρωβουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα με την ακόλουθη δήλωση:
«Και οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της Ν.Δ. είναι αντάξιοι του υψηλού στόχου που έχουν θέσει, και αποτελούν πολύτιμα κεφάλαια για την παράταξή μας.
Μεταξύ τους επιλέγω τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο...

γνώρισα ιδιαίτερα τα χρόνια που ήμασταν μαζί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και συνεργαστήκαμε στενά.
Είναι άνθρωπος με ιδανικά, ευρεία παιδεία και τόλμη, βασικά πλεονεκτήματα για έναν ηγέτη.
Έχει μία εξαιρετική ικανότητα συνδυασμού του εθνικού κι ευρωπαϊκού συμφέροντος, κάτι πολύ σημαντικό για μια χώρα με ιδιαίτερα προβλήματα όπως η Ελλάδα.
Έχει ξεκάθαρες και στέρεες απόψεις για τις αρχές της κεντροδεξιάς που κυριαρχούν σήμερα στην Ευρώπη: το δίκαιο κι αποτελεσματικό κράτος, τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, τον ανταγωνισμό, τα ατομικά δικαιώματα και τη συλλογική ευθύνη, τον σεβασμό της εθνικής ταυτότητας. Και το κυριότερο είναι έτοιμος να συνθέσει, να υπερασπιστεί και να εφαρμόσει αυτές τις αρχές.
Η ανάπτυξη κι εξυγίανση της οικονομίας είναι το κατ’ εξοχήν πεδίο της μάχης του Αντώνη Σαμαρά που άφησε "αναμνήσεις" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ιδιαίτερα οι δημιουργικές αντιπαραθέσεις του με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζακ Κλώντ Τρισέ. Σε αυτό το ίδιο πεδίο θα δοθεί η πολιτική μάχη για τις επόμενες εκλογές και για το μέλλον της χώρας μας.
Τις θέσεις αυτές επιβεβαίωσε τόσο στο πρόσφατο Συνέδριο της Ν.Δ. όσο και στις επιμέρους τοποθετήσεις του κατά τη διάρκεια της εσωκομματικής αυτής διαδικασίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι κατά τη γνώμη μου και την προσωπική μου εμπειρία, ο καταλληλότερος για να δώσει στην παράταξη αυτά που χρειάζεται.
• ενθουσιασμό κι αυτοπεποίθηση
• ανασυγκρότηση, προγραμματικό λόγο και κοινωνική αξιοπιστία
• ενότητα μέσα από τη σύνθεση και την πολυσυλλεκτικότητα
• διεύρυνση και πολιτική κυριαρχία».

Επίσης, o βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Παιδείας Ανδρέας Λυκουρέντζος δήλωσε:
«Με εμπιστοσύνη στη δύναμη των φιλελεύθερων αξιών, για την Ελλάδα της ελπίδας, για την πολιτική ενότητα και την αισιόδοξη προοπτική της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζω τον Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο του κόμματος.
Πιστεύω ότι η απόφαση μου αντιπροσωπεύει τη βούληση της πλειοψηφίας των μελών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Αρκαδίας. Είμαστε μαζί στην κοινή μας απόφαση, ο βουλευτής και οι συνάδελφοι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας Αποσκίτης Χαράλαμπος και Κοντοζαμάνης Βασίλης και Μαρία Τρόχανη.
Πιστεύουμε ότι η κρίσιμη ημέρα είναι η επομένη της εκλογής του αρχηγού του κόμματος διότι πρέπει να εργαστούμε ενωμένοι, για την αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας με νέες δυνάμεις, με νέες ιδέες, και να αναλάβουμε πολιτικές πρωτοβουλίες χάριν του εθνικού συμφέροντος και της συλλογικής κοινωνικής προόδου, απέναντι σε μια κυβέρνηση, η οποία αποδεικνύεται κυβέρνηση διάψευσης προσδοκιών και μετρίων επιδόσεων».

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΤΖΕΝΤΑ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!!
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ –ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ- ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΑΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.
    ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΣΤΑ..ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ!
    ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ 2.3% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΕΙ Κ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗ ΝΔ.ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΤΟΣΕΣ ΠΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Κ Ο ΣΑΛΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ..Ο Λ Ο ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Π Α Σ Ο Κ ΘΕΛΕΙ ΣΑΜΑΡΑ.ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΜΑΡΑ Κ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΜΜΕ.ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ!ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ,ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ,ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ Κ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!
    ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΤΟ ΝΟΥ ..ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ Κ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ..ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ..ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ .ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΟΥjvenetidi ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ jvenetidi ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή