Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΧΑΚΕΡ ΥΠΕΡ ΝΤΟΡΑΣ

Και δεύτερο κρούσμα χάκερς υπέρ της Ντόρας!

Και δεύτερο κρούσμα χάκερ καταγγέλλεται σήμερα σε υλικό που δεν ήταν και τόσο αρεστό στη Ντόρα και τον κύκλο της.

Ο γνωστός πρώην αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και την ΕΥΠ Σάββας Καλεντερίδης κατήγγειλε ότι άγνωστοι μπήκαν στην ιστοσελίδα που διατηρεί και αλλοίωσαν στοιχεία δημοσκόπησης που είχε ανηρτημένη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για δημοσκόπηση για την προεδρία της ΝΔ, στην οποία μέχρι αργά χθες το βράδυ προηγούνταν σταθερά και καθαρά ο Αντώνης Σαμαράς. Τις πρωινές ώρες όμως, εντελώς ξαφνικά, εντοπίστηκε εισβολή, στο τέλος της οποίας προστέθηκαν περίπου 700 ψήφοι υπέρ της Ντόρας και το αποτέλεσμα άλλαξε.

Ο κ. Καλεντερίδης κατήγγειλε το γεγονός στην Δικαιοσύνη και ζήτησε τη συνδρομή της υπηρεσίας πάταξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο ανάλογο κρούσμα χάκερς σε περιεχόμενο ιστοσελίδας που δεν είναι αρεστό στην κυρία Μπακογιάννη.

Το πρώτο εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «Ενημέρωση 922» της Κατερίνης, όταν εντελώς ξαφνικά εξαφανίστηκε ανάρτηση από συνέντευξη του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή, που αποκάλυπτε ότι ο Ισίδωρος Κούβελος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου τουρκικής Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου