Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΣΤΟΝ REAL FM

Καθώς επέστρεφα απο την δουλεία μου και είχα το ράδιο στον real άκουσα ότι θα μιλούσε ο κ. Γιακουμάτος στης κυρίες Μακρή και Πυργίωτη και πραγματικά μου έπεσε το στόμα στο πάτομα με αυτά που είπε, αρχικά είπε ότι η Ντόρα θα βγεί απο την πρώτη κυριακή, όταν όμως η κ. Πυργίωτη τον στρίμωξε ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.
Μετά όταν η κ. Πυργίωτη πάλι, του είπε ότι θα πάει να ψηφίση στης εκλογές και εμμέσως πλήν σαφός θα είναι υπέρ του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Γιακουμάτος με απειλητικό ύφος είπε κατά λεξή " και θα δεχτείτε να αναρτηθεί το ονομά σας σαν μέλος της ΝΔ" σε αυτό το σημείο η κ. Μακρή του τόνισε ότι η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και το 2007 στην εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ είχε πεί ότι αυτό απαγορέυεται και το ΠΑΣΟΚ τελικά δεν το έκανε, η απάντηση του κ. Γιακουμάτου? " Τι πάει να πεί αυτό? απο την στιγμή που θα γίνεις μέλος της ΝΔ δεν κρύβεσαι, εμείς θα τα αναρτήσουμε".
Όπως δείχνει αυτό το περιστατικό η απειλές αυτές στρέφονται ιδιέτερα κατά των Δημοσίων Υπαλληλων με σκοπό να ψηφίσουν όσο το δυνατόν λιγότεροι Νεοδημοκράτες. Εδώ θέλω να τονίσω ότι απο τον μηχανισμό της οικογένειας αυτή την βδομάδα η απειλές προς συνδικαλιστές ότι αν δεν στηρίξουν την Ντόρα απο την δευτέρα θα είναι εκτός κόμματος είναι πάρα πολλές.
Το τελευταίο που είπε ο κ. Γιακουμάτος ηταν ότι ένα λάθος όπως είπε ήταν " ότι δεν έριξα τον Καραμανλή με το θέμα του βατοπαιδίου"...μάλιστα...εγώ θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα ρε Γιακουμάτε, όταν λές ότι δεν τον έριξες θές να πείς ότι ήσουν ο Τατούλης Νο2? Με εσένα και τον Τατούλη ήθελε η Ντόρα να τον ρίξει τον Καραμανλή?
Ελπίζω ρε Γιακουμάτε να κατάλαβες τώρα γιατί δεν θα βγεί η Μητσοτάκη σου και γιατί και εσύ απο αυτή την στιγμή είσαι ένας υποψήφιος ΠΡΩΗΝ βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου