Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΣΤΟΝ REAL FM

Καθώς επέστρεφα απο την δουλεία μου και είχα το ράδιο στον real άκουσα ότι θα μιλούσε ο κ. Γιακουμάτος στης κυρίες Μακρή και Πυργίωτη και πραγματικά μου έπεσε το στόμα στο πάτομα με αυτά που είπε, αρχικά είπε ότι η Ντόρα θα βγεί απο την πρώτη κυριακή, όταν όμως η κ. Πυργίωτη τον στρίμωξε ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.
Μετά όταν η κ. Πυργίωτη πάλι, του είπε ότι θα πάει να ψηφίση στης εκλογές και εμμέσως πλήν σαφός θα είναι υπέρ του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Γιακουμάτος με απειλητικό ύφος είπε κατά λεξή " και θα δεχτείτε να αναρτηθεί το ονομά σας σαν μέλος της ΝΔ" σε αυτό το σημείο η κ. Μακρή του τόνισε ότι η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και το 2007 στην εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ είχε πεί ότι αυτό απαγορέυεται και το ΠΑΣΟΚ τελικά δεν το έκανε, η απάντηση του κ. Γιακουμάτου? " Τι πάει να πεί αυτό? απο την στιγμή που θα γίνεις μέλος της ΝΔ δεν κρύβεσαι, εμείς θα τα αναρτήσουμε".
Όπως δείχνει αυτό το περιστατικό η απειλές αυτές στρέφονται ιδιέτερα κατά των Δημοσίων Υπαλληλων με σκοπό να ψηφίσουν όσο το δυνατόν λιγότεροι Νεοδημοκράτες. Εδώ θέλω να τονίσω ότι απο τον μηχανισμό της οικογένειας αυτή την βδομάδα η απειλές προς συνδικαλιστές ότι αν δεν στηρίξουν την Ντόρα απο την δευτέρα θα είναι εκτός κόμματος είναι πάρα πολλές.
Το τελευταίο που είπε ο κ. Γιακουμάτος ηταν ότι ένα λάθος όπως είπε ήταν " ότι δεν έριξα τον Καραμανλή με το θέμα του βατοπαιδίου"...μάλιστα...εγώ θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα ρε Γιακουμάτε, όταν λές ότι δεν τον έριξες θές να πείς ότι ήσουν ο Τατούλης Νο2? Με εσένα και τον Τατούλη ήθελε η Ντόρα να τον ρίξει τον Καραμανλή?
Ελπίζω ρε Γιακουμάτε να κατάλαβες τώρα γιατί δεν θα βγεί η Μητσοτάκη σου και γιατί και εσύ απο αυτή την στιγμή είσαι ένας υποψήφιος ΠΡΩΗΝ βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου