Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Π. Ευθυμίου: Εκλογές όταν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης... η ΝΔ έχει αντίλογο;

[Μόνο τον Σαμαρά ακούμε να μιλάει για εκλογές στιος 19 Φεβρουαρίου... οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ τι κάνουν; Στραβωμάρα έχουν να απαντήσουν σε Ευθυμίου και Διαμάντω; Αθάνατη ΝΔ μες στην κοσμάρα σου...]

Εκλογές δεν μπορούν να γίνουν πριν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης Παπαδήμου και διασφαλιστούν τα 130 δισ. ευρώ του δεύτερου προγράμματος διάσωσης, δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου.


«Πρέπει κατηγορηματικά και με σαφήνεια οι πολιτικές δυνάμεις κυρίως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να θεωρήσουν ότι είναι σε κυβέρνηση πολιτικής συνευθύνης και να της δώσουν δύναμη για να ολοκληρώσει το έργο της και να διασφαλιστούν τα 130 δισ. ευρώ της συμφωνίας που θα δώσουν αναπτυξιακή τροχιά στη χώρα» τόνισε ο κ. Ευθυμίου, κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Εκλογές πρέπει να γίνουν μόνον όταν ολοκληρωθεί και κατοχυρωθεί το έργο αυτό» επεσήμανε ο κ. Ευθυμίου.

Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε ότι τα δύο τελευταία χρόνια υπήρξαν λάθη και παραλείψεις, ωστόσο απέδωσε τεράστιες ευθύνες στη ΝΔ γιατί παρέδωσε τη χώρα το 2009 «στο χείλος του γκρεμού». 
Πηγή Δεξί Εξτρέμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου