Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΜΕΝΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.


Επειδή από το πρωί βλέπω μία προσπάθεια να δικαιολογηθεί η αναμενόμενη διαγραφή Καμένου από δημοσιογράφος αλλά και μπλόκ είπα να πω δύο πραγματάκια για να μην νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο.

Ο Πάνος Καμένος δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υπερασπίζετε της θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά, αυτές που είχαν μέχρι πριν ένα μήνα τουλάχιστον και φυσικά ακούει τον κόσμο και όχι τα φτιαχτά γκάλοπ που πλασάρουν τα φιλομνημονιακά  ΜΜΕ.


Μέχρι σήμερα ήταν ο πιο δυναμικός βουλευτής της ΝΔ απέναντι στην μνημονιακή πολιτική που επέβαλε ο κ. Παπανδρέου με τον κ. Παπακωνσταντίνου, ακόμα και όταν μέσα από το ίδιο του κόμμα ορισμένοι ( ίσως τα ίδια πρόσωπα που έπεισαν τον Σαμαρά να τον διαγράψει ) τον έλεγαν γραφικό, δεν διαμαρτυρήθηκε και δεν είπε τίποτα σε όλους αυτούς αλλά συνέχιζε δυναμικά να πυροβολεί από τα έδρανα της βουλής για το καλό της χώρας πρώτα από όλα και του κόμματος κατά δεύτερον.

Ο Πάνος Καμένος εξακολουθεί να ασκεί την ίδια πολιτική και τώρα, όμως τώρα τα πράγματα άλλαξαν, κάποιοι οδήγησαν τον πρόεδρο του κόμματος στο απέναντι μονοπάτι και ο Καμένος δεν κάνει καλό στα σχέδια τους, προσπάθησαν να τον σιωπήσουν με την απειλεί της διαγραφής και όμως αυτός δεν είναι πρόβατο όπως η συνάδελφοι του στο ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια ξέχασαν όλοι όταν μιλούσαμε για τα πρόβατα του ΠΑΣΟΚ που στο τέλος έκαναν αυτό που πρόσταζε ο τσοπάνης? Όταν λέγαμε για το ότι οι βουλευτές βάση συντάγματος πρέπει να έχουν ελεύθερη βούληση και να κρίνουν κατά συνείδηση?

Τώρα μετατρέπουν την ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ,  αναγκάζουν τον πρόεδρο του κόμματος να βγει απέναντι στην ίδια του βάση και τον ελληνικό έθνος και όχι απέναντι στα συμφέροντα, μόνο ο Σαμαράς πιστεύει ότι θα γίνουν εκλογές στης 19 Φεβρουαρίου, οι Μέρκελ –Σαρκοζί δεν της θέλουν, το ΠΑΣΟΚ δεν της θέλει, το ΛΑΟΣ δεν της θέλει, όπως και η περιβόητη ομάδα τον 5 στην ΝΔ δεν της θέλει. Μόνο ο Σαμαράς επιμένει και με την επιμονή στο χέρι θα μείνει στο τέλος.

Η διαγραφή Καμένου δεν είναι λοιπόν απλός η διαγραφή ενός απείθαρχου βουλευτή αλλά η οριστική και αμετάκλητη υποταγή στην μνημονιακή πολιτική από τον Αντώνη Σαμαρά και αυτό από μόνο του το γεγονός θα τον φέρει απέναντι με τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και την ίδια την ΝΔ. Ελπίζω σε λίγες ώρες ο Καμένος να μην είναι μόνος του στην βουλή ( γιατί στην κοινωνία σίγουρα δεν είναι ) και να τον ακολουθήσουν και άλλοι δείχνοντας πλέον στον πρόεδρο ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος και αυτός δεν είναι ο Παπαδήμος ούτε η συγκυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου